Κυριακή, 20 Απριλίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με "Χαρά" ....και Αξιοπρέπεια στη φτώχεια ....με την Ελπίδα και της Ανάστασης του Έθνους μας!


Ένας Φωτισμένος και Τίμιος Έλληνας ....δεν υπάρχει Χριστέ μου ....στο πολιτικό προσωπικό αυτής της Χώρας .... να βγάλει τον λαό από την δυστυχία, την μιζέρια και την "φτώχεια" της ψυχής .... που τον έσπρωξε -και συνεχίζει- η πολιτική αλητεία των τελευταίων δεκαετιών.
Το κλεπτοκρατικό και συνάμα γελοίο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο δεν έχει μέλλον ....σαπίζει μέσα σε ελώδη και δύσοσμη "παγίδα λάσπης" όπου  έχει πέσει ....και χτυπιέται με απέλπιδα προσπάθεια .... να μην καταποντιστεί στην άβυσσο της προδοσίας, που έστησε στον Ελληνικό λαό. Οι "άχαροι και ασήμαντοι θεοχάρηδες" μην σας πτοούν"  ....δεν φτουράνε  ....την μπάζα τους και την μπάζα των εντολέων τους κοιτάνε ....αγνοήστε τους!ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...