Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ENA ΑΘΡΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ VIDEO! ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ!

Η Ελλάδα εξέδωσε ομόλογα με ιδιαίτερα νομικά και χρηματοπιστωτικά χαρακτηριστικά, για πρώτη φορά στον κόσμο !!! 

Θα ακούσετε τον οικονομολόγο τον κ. Παναγιώτου στον ART fm ο οποίος λόγω του επαγγέλματός του έρχεται σε επαφή με πολλούς συναδέλφους του σε όλον τον κόσμο, ζει και εργάζεται στην Αγγλία, γνωρίζει τα παρασκήνια και θα σας ξεσηκωθούν όλα τα τσάκρα του είναι σας ....
.. Η πολύφερνη «έξοδος» θα έπρεπε να είχε να γίνει ΜΕ ΙΣΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ αυτούς που ισχύουν σε όλα τα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη, όπως ίσχυαν και πριν την Διεθνή αλλά και Ελλαδική κρίση


Λόγω του PSI η χώρα «βαθμολογείται» πολύ κάτω από το όριο που θα της επέτρεπε να εκδώσει ένα επενδυτικό τίμιο – σωστό – παραδοσιακό προϊόν (ομόλογο) προς τις «αγορές», ώστε να μπορεί να προσελκύσει με διευρυμένο εύρος των ενδιαφερομένων πραγματικών και σοβαρών επενδυτών, ανοίγοντας πραγματικά δηλαδή την πόρτα της «εξόδου», ειδάλλως δεν θα τα άγγιζαν όπερ και εγένετο. 

Η κυβέρνηση αντιθέτως δεν φρόντισε να αναβαθμίσει το αξιόχρεο της χώρας σε επενδυτικό προϊόν, να αναβαθμίσει την οικονομία και να φροντίσει για την επίλυση της βιωσιμότητας του χρέους, που ήταν ο επιτρεπτός και ασφαλής δρόμος προς την επιστροφή. ‘Έπρεπε να αποκαταστήσει την ισοτιμία της με τα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη, σύμφωνα με τους νόμιμους χρηματο-οικονομικούς όρους όπως προαναφέρθηκε. 
Με το PSI δεν έγινε κούρεμα σε ομόλογα του επίσημου τομέα (σύμφωνα με τον κ. Λαβδιώτη) και τα οποία λήγουν τον Αύγουστο, πάνω στο οποίο βασίζεται η χαμηλή «βαθμολόγηση» . 

Αντίθετα η κυβέρνηση «αποφάσισε» να κάνει «έξοδο» κάτω «από ιδιαίτερες συνθήκες» ((!!!)) Τελέστηκε ένα σκάνδαλο μεγατόνων για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία, έγινε σύναψη ειδικού συμβολαίου κάτω από ειδικές μυστικές συνθήκες, δίνοντας προνόμια στους ιδιώτες – υπό ειδικό νομικό και χρηματο-οικονομικό καθεστώς , παρακάμπτοντας κράτος και βουλή, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ((!!!)) ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΜΝΗΜΟΝΑΪΚΗ ΕΠΟΧΗ. 

Τα ομόλογα , το 1/3 αυτών (!), τα πήραν κερδοσκοπικά ιδιωτικά βραχυπρόθεσμα επιθετικά funds παρακάμπτοντας κάθε διεθνή νομιμότητα, πράγμα που σημαίνει ότι ΔΕΝ βρέθηκαν σωστοί επενδυτές όπως λογικά αναμενόταν.... Η δε ανακοίνωση, κατόπιν πιέσεων στο να δημοσιοποιηθεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ πέραν του Αγγλικού δικαίου που έτσι κι αλλιώς είναι δυσμενές, έγινε εκτάκτως και πονηρά μόλις 15 ώρες πριν την έκδοση των ομολόγων, χωρίς να δεχθεί η κυβέρνηση την οποιαδήποτε εποικοδομητική κριτική – αντίλογο εντός και εκτός βουλής. Με το συμβόλαιο «ειδικών συμφωνιών», ευθυγραμμίζει - εξισώνει τον δανειστή με τον επίσημο τομέα. Με άλλα λόγια γίνεται "κράτος εν κράτη" ο κερδοσκόπος ....... Τώρα δεν έχει μόνον τα ομόλογα του PSI που διαφοροποιούν την Ελλάδα από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης, προστέθηκαν και τα ομόλογα μετά PSI ((!!!)), όροι και μεταχείριση που θα ακολουθεί πλέον κάθε επόμενος δανειστής ….. Δηλαδή θα επαναβεβαιώνουμε συνέχεια και θα ισχυροποιούμε το νεοδημιουργηθέν status quo. Συνάδει δηλαδή πως οι όροι που τέθηκαν δεν σημαίνει πως μας εμπιστεύτηκαν στο εγχείρημα, αλλά το αντίθετο ((!!!)) 
Ποιές αγορές ;; που πάνε στις αγορές ;;; είναι τόσο εξαιρετικά ευφυείς ;;; τονίζει ο κ. Παναγιώτου. Αγόραζαν οι κερδοσκόποι ομόλογα νωρίτερα ρίχνοντας τα επιτόκια και την ώρα που η Ελλάδα εξέδωσε τα ομόλογα και βγήκε στις "αγορές" οι κερδοσκόποι τα αύξησαν. Το 10ετές αυξήθηκε από 5,80 σε 6,30%. Ενώ περίμεναν κατά την φαεινή και «επιστημονική - κολεγιακή» γνώμη τους να μειωθούν τα επιτόκια, υπόθεση που μας θυμίζει την εποχή του Σημίτη και το χρηματιστήριο. Αυτό έκαναν συναινετικά κυβέρνηση και Μέρκελ η οποία είχε δηλώσει το 2010 «πως η Ελλάδα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά», να γίνει δηλαδή πειραματόζωο ώστε καμία άλλη χώρα να μην ζητήσει : αναδιάρθρωση (κούρεμα) και διαπραγμάτευση χρέους…….. 
Κατόπιν τούτου δεν υπάρχει περίπτωση ουδέποτε η χώρα να ανακάμψει ή να αποκτήσει ρευστότητα. Για την Ελληνική οικονομία δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγραφεί, επειδή δεν υπάρχει καν. Ακόμα και αν οι οικονομολόγοι γίνουν άψογοι στην χώρα, οι δεσμεύσεις που έχουν υπογραφεί και η κατάρρευση που θα συνεχίζεται για πάρα μα πάρα πολλά χρόνια και σε περίπτωση νέας οικονομικής κρίσης πχ. από Κίνα κλπ. το μέλλον μας έχει σβήσει. Αν θέλει να παραμείνει κάποιος στην ΕΕ θα πρέπει να φτύνει αίμα κάθε μέρα ασκώντας σκληρές διαπραγματεύσεις. 

Αν δεν μπορεί αυτός που το υποστηρίζει να το κάνει και απλώς να παραδέχεται πως «δεν ακούν τίποτα», τότε δεν παραμένεις. Τότε είσαι ανίκανος και δεν έχεις διπλωματική και οικονομική αξιοσύνη, όταν γνωρίζεις και παραδέχεσαι πως αυτό που κάνεις είναι λάθος αλλά προχωράς, μεταφέροντας το παράλογο «λάθος-έγκλημα» στον κάθε επόμενο και τις επόμενες γενιές, χωρίς κανένα μακροπρόθεσμο σχεδιασμό !!! 

Εκτός αν αυτός που το ανέλαβε ήταν ικανότατος για το οργανωμένο πλάνο που ανέλαβε. Αυτοί δε που ψηφίζουν στην βουλή έχουν πλήρη άγνοια του τι κάνουν. Το να είσαι βουλευτής είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά και υπεύθυνη και όχι εξαρτημένη από κομματικούς μηχανισμούς ή άλλους παράγοντες και έρχεται μετά ο βο(υ)λευτής να δηλώνει «πως δεν ήξερε», «δεν είναι το αντικείμενό του» ότι ήταν ανενημέρωτος ή ότι δεν μελέτησε αν και ποτέ δεν δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος για κάτι τέτοιο. Στον βουλευτή δεν συγχωρείται άγνοια νόμου, δεν είναι πολίτης. Δεν επιτρέπεται το «δεν γνώριζα», χωρίς να ασχολούνται και να αφιερώνουν χρόνο για διάφορες ενημερωτικές μελέτες, σκορπώντας τον χρόνο τους σε μπυρίτσες τους και κοινωνικές εκδηλώσεις. Όπως και σε κάθε έργο που αναλαμβάνει κάποιος (όχι δουλεία) υπεύθυνα στην ζωή του θα πρέπει να το αγαπά, αλλιώς να μην το αναλαμβάνει. 
Δεν θα πρέπει να αναρωτιόμαστε «πως κατάφεραν να μεταστραφεί ολόκληρο το σύστημα σε μνημονιακό, όταν όλα όσα γίνονται είναι οφθαλμοφανή καταστροφικά ;;; Ποιος δίνει εντολές ώστε να μην υπάρχει κανάλι για κανάλι που να μην είναι γνήσια αντιμνημονιακό ;;» Το 2014 επιτρέπεται να πείθουν τους δημοσιογράφους να αποφύγουν οποιαδήποτε δημοσιότητα για ένα τόσο σοβαρό και εθνικό θέμα ;;; Έπειτα μιλάμε για παρέμβαση στην δικαστική εξουσία …. ή μήπως πιστεύουμε πως θα πάθει καμιά σοβαρή ζημιά αν μάθει ο Έλληνας την αλήθεια ;; ώστε να μπορεί να πάρει ορθή απόφαση ο κόσμος ξεκινώντας έναν ειλικρινή δημόσιο διάλογο ;; Τι νομίζουμε ;; Πως όλοι οι άλλοι περιμένουν την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια, ότι σταμάτησε να γυρίζει ο κόσμος και ότι δεν προχώρησαν όλοι οι άλλοι ;; Ενώ η Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια θα επιστρέφει εκεί που ήταν το 2010 το ΑΕΠ της ((!!!)) πριν υπαχθεί στο ΔΝΤ ;;; 
Σε όλα αυτά θα έπρεπε να εστιάζεται η δίκαιη αντίστασή μας και όχι σε ανώφελα και προπαγανδιστικά κατοχικά δάνεια, συν σκεπτόμενοι φίλοι μου. Όταν ήλθαν οι «υψηλοί» Γερμανοί επισκέπτες, όφειλαν να συζητήσουν και να βρεθούν λύσεις για τα κερδοσκοπικά επιτόκια και την θωράκιση του ευρωπαϊκού οικονομικού πλαισίου. Έπρεπε να συζητήσουν ότι η Ελλάδα δανείστηκε 210 δις και έχει πληρώσει 198 δις μόνον για τοκοχρεολύσια, ενώ το χρέος συνεχώς καλπάζει. 

Αν ακόμα μας έδιναν το κατοχικό δάνειο, το πρόβλημα της χώρας δεν θα λυνόταν αλλά θα μετατίθετο για μικρό χρονικό διάστημα με γρήγορη ανοδική φορά του χρέους, χώρια ότι το μνημόνιο περιλαμβάνει πως δεν υπάρχει δυνατότητα συμψηφισμού, χώρια ότι ακόμα και σε συμφωνία στην καταβολή του κατοχικού δανείου θα πάρει αρκετά χρόνια, χώρια ότι δεν χρειάζεται να ζητιανεύουν όταν μπορούν να τα διεκδικήσουν άμεσα μέσω της νομικής οδού και του δεδικασμένου, χώρια ότι δεν μπορείς να ζητάς από τον κατακτητή να πληρώσει τον εαυτό του. Χρόνια τώρα κοιμόντουσαν όλοι σαν τις ξεχασμένες πέτρες και ξαφνικά μιλούν άπαντες για τούτο ;;;; Τι επικοινωνιακό ψηφοθηρικό τρικ είναι αυτό ;;; 
Η τεχνολογία προχωρά με τρομακτική ταχύτητα, μηχανήματα θα καταργήσουν το 30% των επαγγελμάτων από ήδη εισηγμένες εταιρείες στο χρηματιστήριο της Αμερικής. Ενώ εμείς μένουμε στην εποχή όχι του 1950, αλλά στην «λίθινη» εποχή …… χωρίς έρευνα, χωρίς αξιοποίηση λαμπρών μυαλών και λαμπρών εφευρετών, τοποθετώντας τους συνεχώς εμπόδια ή διώχνοντάς τους στο εξωτερικό. Θα βάλουμε τους αγρότες να σκάβουν με φτυάρια ;;; ή θα πρέπει να εισάγουν νέα τεχνολογία, εφ όσον εδώ θεωρείται απαγορευμένη η τεχνολογική εξέλιξη και πρόοδος ;;; ή θα το ρίχνουμε στο «τι να κάνουμε ας όψεται το χρέος» που οι ίδιοι δημιούργησαν εν γνώσει των ευρωπαϊκών εταίρων-καθοδηγητών, στο προτεκτοράτο η Ελλάς ;;; Ούτε συζητάει κάποιος για το έγκλημα του χρηματιστηρίου επί Σημίτη και απόδοση ευθυνών, ούτε για τα πολλάκις παραποιημένα στατιστικά στοιχεία....... γι αυτό έπαψαν οι φωνές για λογιστικό έλεγχο ;;; Έφεραν τις επιχειρήσεις στο μηδέν για να τις εξαγοράσουν ούτε για ένα κομμάτι ψωμί. Ένα ακόμα εγκληματικό τζογαδόρικο χρηματιστηριακό παιγνίδι παίχθηκε στην πλάτη της πατρίδα μας. Μας εξαγοράζουν σαν σε «δουλοπάζαρο» .…….. 

Θυσιάστηκε η Ελλάδα για να σωθεί το ΕΥΡΩ συνηγορώντας όλοι τους στα ψέματα. Μας βάζουν πιο βαθιά στην κρίση, κάνοντας αγώνα γι αυτό. Θέλουν να μην πτωχεύσουν οι ευρωπαϊκές τράπεζες και να εξαφανιστούν οι Έλληνες πολίτες. Τι σημασία έχει αν μας τα λέει το ΔΝΤ από την μία, αλλά από την άλλη τα επιτρέπει ;; και αν ήταν ανίκανο να αναχαιτίσει την καταστροφή, τότε τι αναλαμβάνει την σωτηρία χωρών, όπως έχει πάρει στο λαιμό του τόσες και τόσες χώρες, ομού με τα πάμπολλα λογιστικά (εσκεμμένα) «λάθη» του παρελθόντος όπως έχει παραδεχθεί με τις ετήσιες εκθέσεις του ;;; Ποιόν κοροϊδεύουν ;;; Τους αδαείς ;;; αυτούς που κάθονται παγκοσμίως στις τηλεοράσεις τους και χάβουν ότι ακούν σαν χάνοι ;; Όοοχι, απλώς κάνουν μιας νέας μορφής πολέμου στην πατρίδα μας και λίγο θα λείψει να μας πουν «να χαίρεστε που δεν σας βομβαρδίσαμε». 
Όσο για την επίσημη χρεωκοπία, αυτή συνέβη με το PSI. Ποιος έδωσε εντολή να χαθεί η Ελλάδα για το ευρω ;; ποιοι παίζουν με τυπωμένα χαρτάκια και τις λογιστικές εγγραφές και τις παράνομες πρωτοφανείς νομολογίες ;; Ένας λαός που δεν έχει ουσιαστική και σφαιρική επίγνωση της κατάστασης, εύκολος να παραπλανηθεί από «ωραιολογίες» δεν έχει δικαίωμα κανένας να τον κατακρίνει. Όποιος το κάνει είναι ανθέλληνας και τρολάκι ….. Ούτε αυτό που μας ήρθε ως κεραμίδα, έχει ξανά συμβεί, ούτε κράτος να χρεωκοπεί σε τέτοιες άσχημες συνθήκες εδώ και τουλάχιστον 350 χρόνια …. Ούτε έχει ξανά συμβεί ποτέ τέτοιας «ειδικής» μορφής και μεγέθους δανεισμός ………. 
Καλή ακρόαση….. 
Υς : Εκτός του ειδεχθούς εγκληματικού συνολικού νομικού πλαισίου, το έτσι κι αλλιώς δυσμενές Αγγλικό δίκαιο σημαίνει - ο δανειζόμενος δεν μπορεί να δανειστεί τόσα όσα χρειάζεται για να καλύψει την ανάγκη του. Δανείζεται περισσότερα, δηλαδή όσα ο δανειστής θέλει, για να κερδίσει αυτός περισσότερα στο μέλλον, μέσω επιτοκίου. 
- το επιτόκιο δεν ρυθμίζεται σύμφωνα με την τρέχουσα προσφορά στην αγορά, ούτε είναι διαπραγματεύσιμο, αλλά σύμφωνα με αυτό που επιβάλλει ο δανειστής τοκογλύφος 
- η δανειακή σύμβαση είναι γεμάτη με όρους υπέρ του δανειστή και κανένας υπέρ του οφειλέτη. 
- το αγγλικό δίκαιο δεν δέχεται επαχθές χρέος σύμφωνα με διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο, επομένως η χώρα μας δεν μπορεί να βρει το δίκιο της στα διεθνή δικαστήρια. 
Η ευρωπαϊκή ένωση μέσω Μέρκελ και Αγγλίας καταστρέφει τους λαούς πρωτίστως του Νότου και είμαι σίγουρη και του βορρά στο μέλλον. Μην ξεχνάτε την υποτιθέμενη αντιπαράθεση Μέρκελ - Κάμερον πριν δύο χρόνια περίπου, φεύγοντας από το ευρωπαϊκό συμβούλιο, δήλωσε πως δέχεται μόνον το Αγγλικό δίκαιο, αυτό που εφάρμοσε η Γερμανία με το ΔΝΤ σε εμάς. Αυτές ήταν και είναι οι προθέσεις των "φίλων" συμμάχων της ανύπαρκτης ευρωπαϊκής ένωσης. Το πόσο προδότες είναι όλοι οι δικοί μας, πουλημένοι και εξαγορασμένοι, δεν χρειάζεται να το πούμε. 
Αυτό θα πρέπει κάθε ένας να το χρησιμοποιήσει για να ενημερώσει όσους περισσότερους μπορεί. 
Νάγια   (τα βίντεο στην πηγή  http://human-philosophie.blogspot.gr/2014/04/costas-wills-2014-04-12.html

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...