Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

"Λευκή Βίβλο" ο Καρατζαφέρης το 2012 "Μαυρη Βιβλο " ο Συριζα το 2014 ... αφου θελουν να συνεργασθουν και με τον διαολο μαυρη θα ειναι


Τη «Μαύρη Βίβλο της Ντροπής» της διακυβέρνησης Σαμαρά παρουσίασε στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, η Επιτροπή Ελέγχου Κυβερνητικού έργου στους τομείς Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. 


Σύμφωνα με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου η «Μαύρη Βίβλος της Ντροπής» είναι μία έκδοση που καταγράφει το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης Σαμαρά κατά τη διετία 2012-2014, μέσα από σκανδαλώδεις τροπολογίες, χαριστικές διατάξεις και παρεμβάσεις «άφεσης αμαρτιών». Διαφθορά, διαπλοκή και νομοσχέδια - ντροπή είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της έκθεσης. 

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτή είναι η «Μαύρη Βίβλος της Ντροπής»«Δίνουμε στους πολίτες, ως εργαλείο εγρήγορσης και αντίστασης απέναντι σε μια εξουσία που τους περιφρονεί, τους εμπαίζει και τους καταδυναστεύει, τη Μαύρη Βίβλο της Ντροπής: μια συγκεντρωτική καταγραφή ντροπιαστικών ρυθμίσεων και μεθοδεύσεων με τις οποίες η Κυβέρνηση Σαμαρά επί δύο χρόνια (2012-2014) δρομολογεί την αμνήστευση ποινικών ευθυνών, τη φορολογική και επιχειρηματική διευκόλυνση των εκλεκτών της, την ασυλία, ατιμωρησία και ασυδοσία όσων άσκησαν ή ασκουν εξουσία ή διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα και δημόσια περιουσία», σημειώνει στο οπισθόφυλλο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνη του κόμματος για θέματα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Δείτε εδώ ολόκληρη την έκθεση ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...