Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Οι Οικολόγοι Πράσινοι στηρίζουν B.Λαμπρινό στο β' γύρο!

http://www.cretalook.gr/media/k2/items/cache/daa13e89dcb41c47b2449e4959c5b1e8_M.jpgΗ Πολιτική Κίνηση Ηρακλείου των Οικολόγων Πράσινων είχε χθες συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου της παράταξης «Δύναμη Πολιτών» κ. Βασίλη Λαμπρινό. Στη συζήτηση που έγινε σε θετικό κλίμα θίχτηκαν περιβαλλοντικά και κοινωνικά προβλήματα της πόλης της Ηρακλείου.
Μεταξύ αυτών, το ζήτημα των τεράστιων διαρροών του δικτύου ύδρευσης, το ζήτημα της υποχρέωσης της πολιτείας για εξασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών διαβίωσης στον καταυλισμό των Ρομά στην Ν. Αλικαρνασσό και το ζήτημα της αντιμετώπισης του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης.
Αν και δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων σε όλα τα ζητήματα, οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούμε ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια προσέγγισης και περαιτέρω συζήτησης και θεωρούμε θετική έκβαση για το Ηράκλειο την επικράτηση της «Δύναμης Πολιτών» στην αναμέτρηση της Κυριακής

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...