Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

Είπαμε ότι… πρέπει να γράφονται, και να λέγονται όλα ,και όχι …επιλεκτικά

Διαβάζουμε στο αξιόλογο cretanpatriot …

Στις 7 του Μάρτη καταφέραμε κι πείσαμε το κόμμα της Χ.Α. ν’ αποσύρει τον υποψήφιό της χιτλερικό υμνητή αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου. Σήμερα ανακοίνωσε τον έτερο ομογάλακτό του, χανιώτη υποψήφιο ευρωβουλευτή!!! ….

και  δεν βλέπουμε πουθενά καμία μνεία για τον έτερο της παρέας ΒΛΑΜΑΚΗ που είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ΤΩΡΑ με τον ΛΑΟΣ του Καρατζαφερη όπως βλέπετε στην Φώτο. ΓΙΑΤΙ; Λειτούργησε το… πλυντήριο;

Γράφουν λοιπόν… Αυτή είναι μία απ’τις πολλές Φώτο που “έπαιζαν” στα προφίλ τους στα social media (face-book κλπ.) μέχρι που τις απέσυραν μετά τον σχετικό σάλο. “Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε τον Σταύρο Καρεφυλλάκη και τον Στέλιο Βλαμάκη, πρ. υποψήφιους βουλευτές της Χ.Α. στην Κρήτη. Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας ξεκαρδιστικά σχόλια για την αταλάντευτη προσκόλληση των εικονιζόμενων στα ιδεώδη της «άριας» φυλής, ακόμη και όταν πάνε στην παραλία. Ένα από τα πιο εύστοχα, ήταν το “ξεβράκωτος για την πατρίδα”.

 Κι   Ε Δ Ω  είναι το δημοσίευμα του ΙΣΤΟΛΟΓΊΟΥ μας μετά την απόσυρση του υποψηφίου ναζιστο-σατανά από το χρυσαυγίτικο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Κρήτης.

Την Παρασκευή 9 του Μάη η Χρυσή Αυγή  ανακοίνωσε κι επίσημα το δικό της  ευρωψηφοδέλτιο, μέσα στο οποίο συγκαταλέγεται  και το όνομα του ετέρου ομογάλακτου και πάτρωνα του πιο πάνω τέως υποψηφίου “σατανά”.  Ανακοίνωσε λοιπόν ως υποψήφιο ευρωβουλευτή της τον φερόμενο ως περιφερειάρχης Κρήτης του κόμματος, Αυτή είναι  και επίσημη κομματική ανακοίνωση της Χ.Α.    Ε  Δ  Ω 

Επειδή καταγόμαστε από το ίδιο νησί όλοι εμείς εδω κι επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, ενημερώνουμε όλες τις αντίστοιχες υποψηφιότητες και τους λοιπούς συνδυασμούς  ότι: εκτός των άλλων, ο παραπάνω υποψήφιος ευρωβουλευτής είναι και υπόδικος, αφού εις βάρος του εκκρεμούν αγωγές ηρακλειωτών πολιτών, γεγονός που καθιστά αντικανονική και εντελώς παράνομη την συμμετοχή του σε εκλογικές διαδικασίες. Αν μάλιστα το κόμμα του  εντος ολίγων ημερών δεν αναθεωρήσει την συμμετοχή του, είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιεύσουμε και λεπτομέρειες απ’ τις εν λόγω δικογραφίες και θα το κάνουμε…

Είπαμε πρέπει να τα λέμε ΟΛΑ όσο και να μην μας αρέσουν . Πράγματι το άρθρο που πρέπει να το διαβάσετε είναι ...πολιτικά αποκρουστικό.
http://cretanpatriot.wordpress.com/2014/05/09/%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B9-%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%84/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...