Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Διακαναλική Καρατζαφερη .


Στη διακαναλική συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εάν ο Έλληνας θέλει να παραμείνει μέσα στη μηχανή του κιμά, να ψηφίσει Λαϊκό Κόμμα, Νέα Δημοκρατία, Σοσιαλιστικό Κόμμα, ΠΑΣΟΚ, Ελιά ή όπως λέγεται αυτή την εβδομάδα και ακόμα και τ’ αριστερά σχήματα» και πρόσθεσε: «Όλα αυτά αναφέρονται, άλλο λιγότερο και άλλο περισσότερο στην κα Μέρκελ. Εμείς όμως ανήκουμε στους Ευρωσκεπτικιστές. Τώρα οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών φοβούνται ότι οι Ευρωσκεπτικιστές θα είναι στο 30%. Αντιλαμβάνεται ο καθένας πόσα πράγματα θα μπορέσουμε να μπλοκάρουμε».

Και ο Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε: «Θα μπορούμε να πούμε «όχι» στην κα Μέρκελ, γιατί είμαστε αδέσμευτοι και ακηδεμόνευτοι και φάνηκε από την προηγούμενη δεκαετή θητεία μας».

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι Κάποια εσωκομματικά υποψήφια ακροδεξιά λαμόγια που ονειρεύονται πως μπορούν να παίξουν παιχνίδια του στυλ μονοσταυρία χωρίς Καρατζαφερη, θα φάνε μετά τις εκλογές το κράξιμο της αρκούδας ονομαστικά. Θα καρατσεκάρουμε όλα τα εκλογικά τμήματα ποιοι πήραν σταυρούς και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν .Αυτό δεν σημαίνει ότι στηρίζουμε τον χοντρό αλλά είμαστε κάθετοι κατά της πολιτικής ανεντιμότητας.
Όποιος σέβεται την πολιτική, δεν παίζει παιχνίδια εις βάρος του πρόεδρου που δήθεν αγαπά. Όταν διαφωνεί παίρνει το καπελάκι του και φεύγει για να είναι αξιοπρεπής.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...