Κυριακή, 18 Μαΐου 2014

Μάθε τι κόμμα υποστηρίζεις και σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκεις

Υπάρχει ένα τεστ στο διαδίκτυο που σου δείχνει σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκεις και ποια κόμματα ανήκουν σε αυτόν , αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι πρέπει να ψηφίσετε αυτό που θα σας βγάλει άλλα σίγουρα τουλάχιστον πρέπει να το ψάξετε . Άλλωστε αυτο το τεστ έχει εγκριθεί και από πολλά κόμματα.

Οι ερωτήσεις είναι συγκεκριμένες και δεν σε ρωτάει φυσικά για μνημόνιο αντιμνημόνιο αυτή θα ήταν μια γέλια ερώτηση καθώς δεν είναι ένα μόνιμο πρόβλημα το μνημόνιο αργά η γρήγορα θα τελειώσει αλλά και για έναν άλλο λόγο το μνημόνιο είναι μισητό από την άκρα δεξιά (ΑΝΕΛ , Χ.Α.) αλλά και από την άκρα αριστερά (ΑΝΤΑΡΣΥΑ , Κ.Κ.Ε) . 
Η ερωτήσεις έχουν να κάνουν με γενικές θέσεις πολιτικών χώρων (αριστερά , δεξιά , κεντρο κ.λ.π. ) και όχι κομμάτων ,με θέματα περί μεταναστών θρησκευμάτων οικονομικών και άλλων για να βγει ξεκάθαρα η πολιτική σας θέση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...