Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Οι ξαφνικές αγάπες και οι υπογραφές σε περίεργες αποφάσεις την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων


Οι ξαφνικές αγάπες και οι υπογραφές σε περίεργες αποφάσεις την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων

Γιατρέ, παρακολουθώ με ενδιαφέρον, εδώ και χρόνια, τους πολιτικούς στροβιλισμούς σου (κωλοτούμπες τις λέει ο λαός μας, αλλά καλύτερα να μη στο πω). Από τα παλαμάκια ενθουσιασμού στον Γιώργο Παπανδρέου, στα αντίστοιχα χειροκροτήματα στον Φώτη Κουβέλη κι αμέσως μετά τα θερμά φιλιά και τα παλαμάκια στον Αλέξη Τσίπρα. Αυτά όλα θα ήταν, ας πούμε, δικαιολογημένα, καθώς ο καθένας έχει δικαίωμα να αλλάζει άποψη, πολύ περισσότερο όταν δεν έχει προλάβει να ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο και αρνείται ψήφου στο δεύτερο.
Όμως αν πάρει κανείς υπόψη του τις τελευταίες παρεμβάσεις σου, μάλλον πρέπει να αναρωτηθεί στα σοβαρά για την περίπτωση σου. Θυμάμαι, για παράδειγμα, τα αμείλικτα ερωτήματα που έθετες εδώ και μήνες στον σημερινό δήμαρχο Ηρακλείου. Θυμάμαι τις συχνές καταγγελίες σου για την πολιτική του. Θυμάμαι και τη δήλωση της περασμένης Δευτέρας περί του δηλητηριασμένου φαγητού και του αδοκίμαστου, την αναφορά σου δηλαδή για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Διάβασα όμως και χθες την ανακοίνωσή σου για τη συνάντησή σου με τον σημερινό δήμαρχο. Παραθέτω αυτούσιο το απόσπασμα από τη δική σου ανακοίνωση, όταν ο Γ. Κουράκης σου ζήτησε εξηγήσεις για τα «δηλητηριασμένα» και τα αδοκίμαστα:

«Ο βουλευτής του απάντησε ότι, «δηλητηριασμένα» είναι τα ένοχα μνημονιακά κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και το «αδοκίμαστο» είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».
Παραθέτω και την αναφορά σου που δείχνεις ότι νιώθεις ότι είσαι στον ίδιο «προοδευτικό» χώρο (του ΠΑΣΟΚ ή της Ελιάς, προφανώς) με τον σημερινό δήμαρχο:
«Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα καθώς στόχος και των δυο πλευρών είναι η συνένωση του προοδευτικού χώρου».
Να εκφράσω την απορία: τι σχέση έχουν οι ξαφνικοί στροβιλισμοί (σε ενημέρωσα πώς τις λέει ο λαός μας) με τις δικές σου υπογραφές σε σειρά χαριστικών αποφάσεων την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, τότε που ήσουν αντιδήμαρχος Οικονομικών του Γ. Κουράκη, οι οποίες ήδη ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη για τη νομιμότητά τους; Υπογραφές αντ” αυτού… (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Αφού σκεφτείς ότι την υπογραφή μας (και κάτι ακόμα) προσέχουμε πού τη βάζουμε, μήπως θα έπρεπε να απαντήσεις σε εκείνους που σε παρακολούθησαν χθες με έκπληξη και απορία; Αλλά και να απαντήσεις, ακόμα, τί εννοούσες, δηλώνοντας «όλα στο φως, όλη η αλήθεια στο φως», όταν ήλθαν στο φως της δημοσιότητας εκείνες οι υποθέσεις;

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...