Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Η ΕΛ.ΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕ ΑΝΙΜΑΤΕΡ .

ΜΗΠΩΣ  ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ;Αστυνομικοί σταμάτησαν πούλμαν με τουρίστες για...πάρτιΜια έκπληξη περίμενε 190 Ολλανδούς τουρίστες, οι οποίοι έφτασαν στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας αεροπορικώς στη Λέσβο.
Οι τουρίστες αφού αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο, μπήκαν σε πούλμαν με προορισμό το χωριό Πέτρα. Ενώ ήταν καθ' οδόν όμως, είδαν ξαφνικά αστυνομικό να κάνει σήμα στα οχήματα να σταματήσουν.
Το μυαλό όλων πήγε σε διενέργεια ελέγχου, ωστόσο το κλίμα γρήγορα άλλαξε, καθώς διαπίστωσαν ότι στη μέση του πουθενά είχε στηθεί πάρτι υποδοχής με παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια, ούζο και ντόπιες γεύσεις.
Το κέφι απογειώθηκε, οι τουρίστες έφαγαν, ήπιαν και χόρεψαν, αρχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές τους στο νησί.

Έκπληξη σε τουρίστες στη Λέσβο από newsview

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...