Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Ο κ. Κουβέλης επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του "ανεξάρτητου" υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου Β. Λαμπρινού, την υποψηφιότητας του οποίου στηρίζει η ΔΗΜΑΡ

 Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης επανέλαβε από το Ηράκλειο σήμερα την απόφαση του να αναλάβει, αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.
Συνοδευόμενος από τους  υποψηφίους ευρωβουλευτές με το σχήμα «Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία» Κ. Αρχοντάκη και Θ. Μαργαρίτη, ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε  ότι η διαφωνία του με το ΠΑΣΟΚ είναι πολιτική και αφορά την πρόσδεση της ηγεσίας του κόμματος σε συντηρητικές πολιτικές, όπως είπε.
Κατά τον ίδιο  η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να παρακολουθήσει όσους επιλέγουν να προκαλούν κλίμα εμφυλίου πολέμου στο χώρο της κεντροαριστεράς, και απέκλεισε το ενδεχόμενο επανόδου στην παρούσα κυβέρνηση.
ΚΟΥΒΕΛΗΣ
Ανέφερε δε, ότι η χώρα εισέρχεται στον αστερισμό των κυβερνήσεων συνεργασίας.
«Διακοσμητικό ρόλο δεν διεκδικήσαμε ποτέ, ούτε θα διεκδικήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης, σημειώνοντας ότι «η ΔΗΜΑΡ δεν προτίθεται να λειτουργήσει ως δημοκρατικό άλλοθι ουδενός».
Ο κ. Κουβέλης επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου Β. Λαμπρινού, την υποψηφιότητας του οποίου στηρίζει η ΔΗΜΑΡ.
ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ

ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ
Αργά το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα επισκεφθεί τα Χανιά, όπου θα παραχωρήσει επίσης συνέντευξη Τύπου.
Επιπλέον έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δήμαρχου Τ. Βάμβουκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...