Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

ΦΡΙΚΗ: Την τιμώρησαν με ομαδικό βιασμό για την εξωσυζυγική της σχέση

ΦΡΙΚΗ: Την τιμώρησαν με ομαδικό βιασμό για την εξωσυζυγική της σχέση
Μια γυναίκα από την Ινδονησία τιμωρήθηκε με ομαδικό βιασμό από οκτώ «εκδικητές», επειδή έκανε δεσμό με έναν παντρεμένο άντρα

Στο πλαίσιο της τιμωρίας της, η χήρα θα υποβληθεί και σε δημόσιο ραβδισμό, σύμφωνα με τους νόμους της σαρία.
Οι βιαστές της γυναίκας έπιασαν το «παράνομο ζευγάρι», όταν εισέβαλλαν μέσα στο σπίτι της στην επαρχία Banda Aceh της Ινδονησίας, κατηγορώντας τη για «ανάρμοστες σεξουαλικές σχέσεις» με τον 40χρονο.
Οι εκδικητές έδεσαν και ξυλοκόπησαν το 40χρονο σύντροφο της 25χρονης γυναίκας και βίασαν ομαδικά την ίδια.

Στη συνέχεια περιέλουσαν και τους δύο με λύματα, σύμφωνα με την  Daily Mail.
Οι άνδρες οδήγησαν μετά τη γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα, όπου την κατήγγειλαν για παραβίαση των αυστηρών νόμων της σαρία και για εξωσυζυγικό σεξ.
Τρεις από τους τιμωρούς συνελήφθησαν εκείνη τη στιγμή, όταν μαθεύτηκε ότι η γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού, ωστόσο οι υπόλοιποι διέφυγαν.
Οι αστυνομικές αρχές αποφάσισαν να τιμωρήσουν τη γυναίκα με δημόσιο ραβδισμό για παράβαση των θρησκευτικών νόμων.
«Η γυναίκα και ο άντρας θα υποστούν δημόσιο ραβδισμό, επειδή παραβίασαν το θρησκευτικό νόμο γύρω από της σεξουαλικές σχέσεις» ανέφερε ο Ibrahim Latif, επικεφαλής του γραφείου της σαρία στην πόλη Langsa, στην εφημερίδα Jakarta Globe.
Είπε ακόμα ότι γυναίκα και ο άνδρας ομολόγησαν ότι είχαν κάνει κι άλλες φορές σεξ, παρότι ο άντρας αυτός ήταν παντρεμένος με άλλη γυναίκα, με την οποία είχε πέντε παιδιά.
Σύμφωνα με το θρησκευτικό νόμο, θα υποστούν εννιά ραβδίσματα ο καθένας.
Οι τρεις συλληφθέντες βιαστές, ανάμεσα στους οποίους είναι και ένα 13χρονο αγόρι, θα υποβάλλονταν επίσης στην ίδια τιμωρία, αν είχαν κατηγορηθεί βάσει των νόμων της σαρία, όμως αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες και θα έρθουν ενώπιον ποινικού δικαστηρίου.
Οι αρχές αναζητούν τους πέντε άλλους άνδρες.


Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/442174/friki-tin-timorisan-me-omadiko-viasmo-gia-tin-exosyzygiki-tis-shesi#ixzz310QJSP3J

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...