Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Ο Λαμπρινός θα...καταποντιστεί… αισιόδοξος.
Νομίζει ότι ο χαζοχαρούμενος πως μπορεί να τα βάλει με την Καμόρα του Ηρακλείου  με τον σταυρό στο χέρι. Ούτε τον ..σταυρό του δεν θα βρει. Εάν πιάσει το είκοσι να είναι ευχαριστημένος διότι είναι …το άριστα. Είναι λέει ανεξάρτητος, αλλά τον στηρίζουν η νέα δημοκρατία, οι ΑΝΕΛ η ΔΗΜΑΡ οι παλιοί του πασοκ, ως παλιός πασοκτζής, και το κακό συναπάντημα, εναντίον ενός σουπερ εκπαιδευμένου αρχινονού. Που πας ρε καραμήτρο. Όλη Ελλάδα να αλλάξει το Ηράκλειο θα παραμείνει πράσινο, γιατί το φαγοπότι είναι πολύ μεγάλο, και τρώνε αυτοί, που καθορίζουν ,και …τους σταυρούς. Τον Κουράκη δεν μπορεί να τον ρίξει ούτε ο …Αλ Καπόνε, γιατί είναι…. μαθητής του.     

Με σύνθημα “Το Ηράκλειο αξίζει περισσότερα” ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Πολιτών” παρουσιάζει σήμερα υποψηφίους και συνδυασμό στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του “Αστόρια”.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ονομαστική παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης ενώ χαιρέτησε ο βετεράνος της αυτοδιοίκησης, τέως δήμαρχος Ανωγείων, Γιώργος Κλάδος, ο οποίος μάλιστα κάθονταν κατά την έναρξη δίπλα από τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό. Αξίζει να σημειωθεί ότι δίπλα του κ. Λαμπρινού βρίσκεται και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, Άρης Ροζάκης. Κατά την ομιλία του ο κ. Λαμπρινός ευχαρίστησε τους 217 υποψηφίους λέγοντας ότι “Ούτε ένας, επαναλαμβάνω ούτε ένας, δεν ζήτησε ανταλλάγματα, θέση ή αξιώματα για να μετέχει στο συνδυασμό. Είμαι περήφανος για όλους. Είμαι περήφανος που δίνουμε αυτόν τον αγώνα ανεξάρτητοι, χωρίς κανέναν μηχανισμό πίσω μας, χωρίς καμιά δέσμευση και χωρίς κανένα χρέος σε κανέναν.πηγη

Όλο το ρεπορτάζ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...