Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

Διακαναλικη συνέντευξη για κάποιον που εκπροσωπεί μόνο τους εργολάβους;
Γαμώ την υποτιθέμενη δημοκρατία μας ….και… κάποιο “Ποτάμι”. Τι και αν εχθές διασύρθηκαν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που αποδείχθηκε ότι εξυπηρετούν άθλια συμφέροντα.

Αυτή την στιγμή, ένας τύπος που εκπροσωπεί ένα κόμμα ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΑ, δίνει διακαναλική συνεντευξη. Ένα κόμμα που υπάρχει μόνο στις δημοσκοπήσεις καθώς δεν έχει πάρει ούτε έναν ψήφο, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, φιγουράρει στα πανελς. Ζητώντας μάλιστα και ντιμπέιτ, ρυθμιστικό ρόλο και… Συνεργασίες!

Μέσω ενός  κόμματος  που επεβλήθη από τις διεφθαρμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων, και τους διαπλεκόμενους  που έβαλαν μια μαϊμού με σακίδιο να το παίζει αρχηγός κάποιου κόμματος, που θα γίνει… κάποτε ,   φτύνουν  στα μούτρα τον ψηφοφόρο, και τους θεσμούς. Την δημοκρατία.

Ζούμε πλέον και επίσημα το νέο πολίτευμα της Ελλάδας. Την γερμανοκινούμενη Νταβατζοκρατία.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...