Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;;;ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ : ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ...

Ένα ανεύθυνο και ανόητο πρόσωπο που από τις πρώτες του κιόλας προεκλογικές εμφανίσεις, δήλωνε ότι πρέπει να αποσυρθεί η αστυνομική παρουσία από το κέντρο της πόλης, μιας πόλης όπως η Αθήνα, θανάσιμα τραυματισμένης, από την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα και δράση των λαθρομεταναστών, από το παραεμπόριο και το λαθρεμπόριο, από την πορνεία και την διακίνηση ναρκωτικών που βασιλεύει τις νυκτερινές ώρες εν μέσει οδώ, καθώς και από τις συνεχείς καταστροφές, λεηλασίες και βανδαλισμούς των ακροαριστερών τρομοκρατικών συμμοριών σε κάθε συλλαλητήριο.


Γιατί για τον κύριο Σακελλαρίδη στον δήμο της Αθήνας, δεν υφίσταται εγκληματικότητα από τους τριτοκοσμικούς εγκληματίες, δεν τρομοκρατούνται και κινδυνεύουν καθημερινά χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες που διαμένουν στις συνοικίες του κέντρου, δεν είναι άξιες λόγου οι δολοφονίες, ληστείες, βασανισμοί και βιασμοί, δεν αποτελεί μείζον πρόβλημα το παραεμπόριο που έχει καταστρέψει τους νόμιμους καταστηματάρχες, δεν αποτελεί πρωταρχικό θέμα που επιζητεί άμεσης λύσης, η αντιμετώπιση των ακροαριστερών βανδάλων.

Πάντως ένα είναι βέβαιον. Αν το Πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηναίων παραχωρήθηκε επί δημαρχίας Καμίνη για τριήμερο φεστιβάλ Ινδικής κάνναβης, επί δημαρχίας (εάν και εφόσον, κούφια η ώρα) Σακελλαρίδη θα παραχωρείται για σεμινάρια κατασκευής μολότωφ και εμπρηστικών μηχανισμών.

Εδώ είμαστε και θα το δείτε!

Anti-Syriza απο facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...