Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Αποκάλυψη: Η αντιδήμαρχος αναθέτει δουλειές από το δήμο στην εταιρεία της! (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

Αποκάλυψη: Η αντιδήμαρχος αναθέτει δουλειές από το δήμο στην εταιρεία της! (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)Γιάννης κερνά, Γιάννης πίνει! Η αντιδήμαρχος του δήμου Ηρακλείου, Αγγελική Σχοιναράκη, φέρεται ως συνιδιοκτήτρια εταιρείας που αναλαμβάνει εργασίες, ακόμα και με απευθείας ανάθεση, από το δήμο και τις δημοτικές του επιχειρήσεις, παρά την απαγόρευση του νόμου… Μάλιστα, σύμφωνα με τα έγγραφα τα οποία παρουσιάζουμε, η κ. Σχοιναράκη συμμετείχε στις συνεδριάσεις του ΔΣ της ΔΕΥΑΗ το οποίο έδωσε με απευθείας ανάθεση εργολαβίες στην επιχείρησή της! Η εμπλοκή αυτή της αντιδημάρχου έχει καταγγελθεί ήδη στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης που ερευνά την υπόθεση.
Η κ. Σχοιναράκη φέρεται ιδιοκτήτρια, μαζί με τον σύζυγό της, της εταιρείας CRETAN ENTERPRISES, που ιδρύθηκε το 2007 και ασχολείται με τον τουρισμό, τον αγροτικό τομέα, την καθαριότητα και όλες τις σχετικές με αυτό επιχειρηματικές δράσεις. Ήδη φαίνεται ότι η συγκεκριμένη εταιρεία αναλάμβανε επί χρόνια τη διοργάνωση σεμιναρίων επιμόρφωσης στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΗ, την οργάνωση του δημοτικού καταστήματος «Μαρίνα», από τη ΔΕΠΤΑΗ, αλλά και εργολαβίες που σχετίζονται με τα θέματα της καθαριότητας σε άλλους δήμους του νομού (Χερσονήσου, Καζαντζάκη κα)
Δείτε τα έγγραφα του καταστατικού και των αποφάσεων ανάθεσης των εργασιών:

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 1ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 2ΔΕΥΑΗ 2011 1ΔΕΥΑΗ 2012 1
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΠΤΑΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ «ΜΑΡΙΝΑ»ΔΕΠΤΑΗ 2Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...