Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

ΓΛΕΖΟΣ: «Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ» Ε ΝΑΙ... ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΝΑ ΦΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣΦΑΓΕΑ ΣΤΑΛΙΝ...!!


«Η προσπάθεια της Κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού να υπερασπιστεί τους μεγαλοεισοδηματίες, τρομοκρατώντας και παραπλανώντας τους Πολίτες θα πέσει στο κενό», σημειώνει σε νέα δήλωση ο Μανώλης Γλέζος και προσθέτει:

«Ο Λαός γνωρίζει ότι μια κυβέρνηση της Αριστεράς έχει το ηθικό και πολιτικό κύρος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει όλοι αυτοί που κυβέρνησαν τόσα χρόνια τη χώρα. Και δεν θα τους πει ποτέ ψέματα».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο Λαός γνωρίζει ότι η κυβέρνηση, έχει χάσει κάθε αξιοπιστία, δεν έχει ηθικούς φραγμούς, έχει φέρει εκατομμύρια Έλληνες, σε απόγνωση».

«Τους λέει εδώ και δυο χρόνια μόνο ψέματα. Ο Λαός έχει και μνήμη και κρίση. Οι αναξιόπιστοι και αυτοί που έχουν υποθηκεύσει τη ζωή των επόμενων γενεών στον κλοιό των δανειστών, αυτοί που έχουν κατασχέσει το εισόδημα, τους κόπους τις θυσίες τα όνειρα και τις ελπίδες αυτού του Λαού δεν μπορούν να κατηγορούν, αυτούς που στέκονται στο πλάι του δοκιμαζόμενου Λαού», καταλήγει ο Μανώλης Γλέζος
.
 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...