Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Ο Ανεγκέφαλος Καρατζαφέρης συνεχίζει το ..ίδιο έργο.
Διαβάζουμε…. Η νέα προσχώρηση στον ΛΑ.Ο.Σ προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ, μιλάμε για τον πρώτο πολιτευτή των ΑΝΕΛ στον Βόλο, τον Νέστορα Ιωάννη, από τα καλύτερα στελέχη του Καμμένου. Μηχανικός στο επάγγελμα με σημαντικές προτάσεις από το εξωτερικό, έμεινε εδώ όμως να το παλέψει άνεργος με τον …ΛΑΟΣ .Δηλαδή ο άνθρωπος είναι και βλήμα. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης τον καλωσόρισε και του ανέθεσε ρόλο στο κόμμα.
Μια ζωή τις ίδιες πατάτες . Κάθε ένα καινούργιο φρούτο που πάει του αναθέτει ρόλο εις βάρος των παλιών που τον φτύνουν και φεύγουν . Όλοι οι κατά καιρούς … «καινούργιοι» τον πούλησαν Βλέπε Παπανδρεου, Μαρκάκης, Ροντούλης, Ανατολάκης, Βορίδης, Γούδης  και εκατοντάδες άλλοι ,    και αυτός μυαλό δεν βάζει. Για να δείξει ότι δήθεν έρχονται από όλα τα κόμματα  και για να μην λακίσουν τους πετά μια καρέκλα της πλάκας νομίζοντας ότι τους κατοχύρωσε. Αυτοί κάθονται και μόλις βρουν …πολυθρόνα, πάνε παρακάτω γιατί δεν υπάρχει ιδεολογία αλλά …φιγούρα


πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...