Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Ρομάν Πολάνσκι: Όλοι θέλουν να γαμ... μικρά κορίτσια - Όταν ένας παιδόφιλος βραβεύεται


Ο διάσημος σκηνοθέτης είχε συλληφθεί στην Ελβετία το 2009 γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης απ' τις αμερικανικές αρχές απ' το 1978 γιατί είχε σεξουαλικές σχέσεις με 13χρονη. Μάλιστα είχε μείνει στη φυλακή για 42 μέρες και μετά έφυγε απ' τις ΗΠΑ για να μην καταδικασθεί σε μεγαλύτερη ποινή.

Ο ίδιος βρέθηκε στην Ελβετία προκειμένου να βραβευτεί στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Ζυρίχης.

Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται πως έδρασαν ύστερα από αίτημα των αμερικανικών αρχών.


Ο Πολάνσκι, που γεννήθηκε στην Πολωνία και τώρα έχει γαλλική υπηκοότητα, έγινε γνωστός διεθνώς από την ταινία του το «Μωρό της Ρόζμαρι» το 1968 και το 2002 βραβεύθηκε με Οσκαρ για την ταινία του « Ο Πιανίστας».

Ο Πολάνσκι δήλωσε για το γεγονός "Αν είχα σκοτώσει κάποιον δεν θα είχε δοθεί τόση δημοσιότητα απ' τα ΜΜΕ, βλέπετε; Αλλά γαμ.. και τα μικρά κορίτσια. Οι δικαστές θέλουν να γαμ... μικρά κορίτσια. Οι ένορκοι θέλουν να γαμ.. μικρά κορίτσια. Όλοι θέλουν να γαμ... μικρά κορίτσια."
Ο Πολάνσκι είναι Εβραίος. Μέρος της διδασκαλίας του ήταν και το Ταλμούδ.

Στο Ταλμούδ αναφέρεται ξεκάθαρα ότι δεν απαγορεύεται η σεξουαλική συνεύρεση με ανήλικα παιδιά αρκεί αυτά να είναι λιγότερο από 9 ετών και ότι δεν είναι σημαντικό ένας άνδρας να συνουσιάζεται με ένα μικρό κοριτσάκι.

Μπορεί λοιπόν ο Πολάνσκι να έκανε παράνομο σεξ με μια 13χρονη αλλά σύμφωνα με το Ταλμούδ δεν πρέπει να φυλακισθεί γιατί είναι ηθικά και πνευματικά μη κολάσιμο.

Τον Πολάνσκι υπερασπίστηκαν άμεσα πολλοί γνωστοί Εβραίοι του κινηματογράφου και ζητούσαν μέσω συλλογής υπογραφών την απελευθέρωσή του.Στην προσπάθεια απελευθέρωσης του Πολάνσκι πρωτοστάτησε ο Εβραίος φιλόσοφος της Γαλλίας Bernard-Henri Lévy λέγοντας ότι είναι άδικο να διώκουν τον Πολάνσκι για αυτή του την παρανομία μιας και είναι επιζών του Ολοκαυτώματος και έχει υποστεί διώξεις απ' το Σταλινικό καθεστώς.

Ο Εβραιος φιλόσοφος Bernard-Henri Lévy είναι απ' τους Εβραίους με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως σύμφωνα με την Jerusalem Post.

Ο "Rapist" αντί για "Pianist" Εβραίος Ρομάν Πολάνσκι που δεν πρέπει να είναι φυλακή παρόλο που βίασε ένα μικρό κορίτσι γιατί είναι επιζών του Ολοκαυτώματος και το επιτρέπει η ηθική διδασκαλία του Ταλμούδ.

Ο Λεχ Βαλέσα πρώην πρόεδρος της Πολωνίας και νομπελίστας ισχυρίστηκε πως θα έπρεπε να συγχωρεθεί στον σκηνοθέτη αυτή η μια και μοναδική αμαρτία του
Στη φώτο βλέπουμε τον πρόεδρο της Πολωνίας Βαλέσα να βραβεύεται απ' την υπερεθνικιστική εβραϊκή οργάνωση Chabad Lubavitch στο Ισραήλ

Τα σχετικά αποσπάσματα απ' το Ταλμούδ:

"'Ενας εβραίος δικαιούται να παντρευθεί ένα τρίχρονο κορίτσι (συγκεκριμένα τριών ετών "και μιας ημέρας")". Sanhedrin 55b.

"'Ενας εβραίος μπορεί να συνουσιαστεί με ένα παιδί, αρκεί το παιδί να είναι λιγότερο από 9 ετών." Sanhedrin 54b.

"Δεν είναι σημαντικό όταν ένας άντρας συνουσιάζεται με ένα μικρό κοριτσάκι." Kethuboth 11b.

Τελικά ο Πολάνσκι αφέθηκε ελεύθερος και δεν εξεδόθη στις ΗΠΑ απ' τις ελβετικές αρχές

Ο Πολάνσκι σήμερα βραβεύεται για τις ταινίες του!Ο Ρομάν Πολάνσκι ήταν αυτός που απέσπασε το Σεζάρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας για την ταινία "Η Αφροδίτη με τη Γούνα".Υ.Γ: Κάποιοι μπορεί να χαρακτηρίσουν αυτή την ανάρτηση "αντισημιτική". Εμείς απλά λέμε ότι είναι εναντίον της βράβευσης παιδόφιλων όταν μάλιστα το έχουν παραδεχθεί οι ίδιοι. Γιατί αν οι σεξουαλικές διαστροφές προωθούνται μέσω δημοσίων προσώπων που παρουσιάζονται ως πρότυπα και επιτυχημένοι τότε ποια θα είναι η κατάληξη της κοινωνίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...