Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Αντε και την αλλη φορα υποψ.δημοτικος συμβουλος ...... μην ξεχναμε οτι απο τον Ροταριανό Όμιλο εκοψαν εισητηριο αρκετοι δημ.συμβουλοι για τη εισοδο τους στον δήμο Ηρακλειου

(Παραθέτουμε το άρθρο)

Μια ιδιαίτερη συνεστίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαΐου, στις 21:30, στο ξεν. Galaxy από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου. Ομιλητής της βραδιάς θα είναι ο Dr Λευτέρης Τσιρίδης, Αν. Καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος και θα μιλήσει για τις νέες εξελίξεις στη θεραπεία της αρθρίτιδας του ισχίου και του γόνατος.Ένας πολυβραβευμένος καθηγητής ιατρικής, στον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου
Ο Dr Λευτέρης Τσιρίδης, ήταν ένας από τους τέσσερις καθηγητές απ’ όλο τον κόσμο που τιμήθηκε πρόσφατα με το διεθνές βραβείο Rothman-Ranawat στα πλαίσια του Παναμερικανικού Συνεδρίου της Αμερικανικής Ακαδημίας Ορθοπεδικών Χειρουργών, σε πανηγυρική εκδήλωση της Αμερικανικής Ορθοπεδικής Εταιρίας Ισχίου και την απονομή έκανε ο διακεκριμένος αμερικανός χειρουργός Dr. Adolf Lombardi.
Την ίδια ημέρα, τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου θα βραβεύσουν τον κ. Βλάση Ζωγραφάκη – Σφακιανάκη για την ευγενική προσφορά των δυο υπεραιωνόβιων ελιών προς τον Ρ.Ο.Η., μια εκ των οποίων έχει ήδη μεταφυτευτεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, ενώ η δεύτερη θα μεταφυτευτεί το επόμενο φθινόπωρο στο πάρκο Γεωργιάδη.
Ποιος είναι ο Dr Λευτέρης Τσιρίδης

Ο Ελευθέριος Αιμιλίου Τσιρίδης, είναι εξειδικευμένος χειρουργός αρθροπλαστικής ισχίου, γόνατος και αναθεωρήσεων με εμπειρία πλέον των 8.000 από το 1999 μέχρι σήμερα.
Είναι ο Γενικός Γραμματέας Πανευρωπαϊκής Ορθοπεδικής Εταιρίας Ισχίου (European Hip Society) και Αναπληρωτής Καθηγητής Ορθοπεδικής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Ιατρικής Σχολής του Imperial College London του Λονδίνου (από το 2010). Υπηρέτησε ως Διευθυντής Ορθοπεδικής του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) της M. Βρετανίας και Επίκουρος Καθηγητής στο Λονδίνο (Whittington Hospital, από το 2003) & στο Λιντς (St James University Hospital & Leeds General Infirmary, από το 2005). Τo 2013 εκλήθη ως Κεντρικός Ομιλητής στο Advances in Arthroplasty (key-note speaker) στο Harvard Medical School, στη Βοστώνη των ΗΠΑ.
Ο κ. Τσιρίδης είναι Διαπιστευμένος Ακόλουθος (μετά εξετάσεων) του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών της Αγγλίας (FRCS, 1999) και Διδάκτορας Ιατρικής (PhD) King’s College London του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (2009). Εκπαιδεύτηκε στο Εθνικό Κέντρο Ορθοπεδικής του Λονδίνου στο Royal National Orthopaedic Hospital at Stanmore και εργάστηκε ως Επιμελητής στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του University College London. Μετεκπαιδεύτηκε στις αρθροπλαστικές και αναθεωρήσεις ισχίου και γόνατος στο Boston Medical Center και στο Princess Elizabeth Οrthopaedic Centre at Royal Devon and Exeter Hospital.
Είναι Κάτοχος Μάστερ Χειρουργικής (MSc) από το University College London του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (2000), Διδάκτορας Ιατρικής (DMed) του Πανεπιστημίου Κρήτης (2004) και πλήρες μέλος της Βρετανικής Ορθοπεδικής Εταιρίας (FBOA).
Έχει τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία κλινικής και ερευνητικής αριστείας και υπήρξε υπότροφος της Βρετανικής Ορθοπεδικής Εταιρίας του Ιδρύματος Α. Ωνάσης και του ιδρύματος κρατικών υποτροφιών ΙΚΥ. Το 2014 τιμήθηκε με το βραβείο Rothman-Ranawat στις ΗΠΑ από την Αμερικανική Ακαδημία Ορθοπεδικής.
Μέλος 7 διεθνών επιστημονικών οργανισμών, 4 συντακτικών επιτροπών και επιθεωρητής 20 διεθνών ιατρικών περιοδικών, ενώ έχει συμμετάσχει στη συγγραφή 12 ιατρικών βιβλίων και 130 ερευνητικών δημοσιεύσεων που προσελκύουν μέχρι σήμερα 3.100 αναφορές. Έχει προσκληθεί ως επίσημος ομιλητής διεθνώς σε 80 συνεδρία και έχει παρουσιάσει περισσότερες από 300 επιστημονικές εργασίες  πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...