Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

Πατάτες με μάραθο

Υλικά
1 κιλό πατάτες
1 μεγάλο ματσάκι μάραθο (150 γρ. περίπου)
1 ξερό κρεμμύδι
1,5 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 φλ. τσαγιού νερό
αλάτι, πιπέρι
patates_marathos.jpg
Εκτέλεση
Πλένετε τον μάραθο και τον κόβετε σε μεγάλα κομμάτια. Βράζετε λίγο νερό και τον ζεματάτε για 1 – 2 λεπτά. Τον στραγγίζετε. Kαθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες σε μεγάλα κυδωνάτα κομμάτια. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι. Ζεσταίνετε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και μαραίνετε το κρεμμύδι. Προσθέτετε τις πατάτες και το μάραθο. Τις μαγειρεύετε λίγο στο λάδι, προσθέτετε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και αλατοπίπερο, σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε σε σιγανή φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...