Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Τον άνδρα της Τρέμη διόρισε πρόεδρο στο Ωνάσειο ο Αδωνις!


Τον άνδρα της Τρέμη διόρισε πρόεδρο στο Ωνάσειο ο Αδωνις!Τα καθήκοντα του προέδρου του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου αναλαμβάνει ο καθηγητής Χειρουργικής κ. Νίκος Νικητέας και σύζυγος της κυρίας Ολγας Τρέμη μετά την παραίτηση του καθηγητή Γιάννη Λεκάκη
.Σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η σύνθεση του Δ.Σ. του Ωνασείου διαμορφώνεται ως εξής:
α. Νικητέας Νικόλαος, Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρωτή τον Ευσταθόπουλο Ευστάθιο, Αναπληρωτή Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.β. Νίκας Δημήτριος, Καρδιοχειρουργός, Καθηγητής τ. Δ/ντής του Παν/μίου Νότιας Αλαμπάμα, με αναπληρωτή τον Θεοδωρόπουλο Ιωάννη, Δικηγόρο.γ. Αυγερινός Αντώνιος , Φαρμακοποιός, με αναπληρωτή τον Ψαλτόπουλο Δημήτριο, Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πατρών.δ. Λαμπίρης Ηλίας, Καθηγητής Ορθοπεδικής, με αναπληρωτή τον Νησιώτη Αθανάσιο, Συντονιστή Δ/ντή Χειρουργό του Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ».ε. Χατζής Αναστάσιος, Διευθυντής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Γ.Ν. Παίδων Αθηνών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», με αναπληρώτρια την Αδαμίδου Βασιλική, Συνταξιούχο Δημοσίου.στ. Μπαλτόπουλος Παναγιώτης, Συντονιστής Δ/ντής Ορθοπεδικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «ΚΑΤ», με αναπληρωτή τον Ανδρικόπουλο Παναγιώτη, Δικηγόρο.ζ. Ιωαννίδης Ιωάννης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ωνάση, με αναπληρώτριά του την Μόσχου Μαριάννα, Γραμματέα του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ωνάση, ως εκπρόσωποι του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ.
Η θητεία των διοριζομένων με την υπουργική απόφαση λήγει με τη λήξη της θητείας και των λοιπών μελών του Συμβουλίου στις 7-6-2014.

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...