Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

Αυτός είναι ένας πολύ πιο έξυπνος τρόπος για να απαλλαγείς από ενοχλητικούς εισβολείς. Οι Ιταλοί είναι ωραίοι τελικά... ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο σοκ από μετανάστες: Μην έρθετε Ιταλία, θα πεινάσετεΚαλούν εν δυνάμει μετανάστες να μην επιλέξουν την Ιταλία, αλλά και Ισπανία και Ελλάδα, διότι είναι οι πιο φτωχές χώρες της Ευρώπης και δεν προσφέρουν ευκαιρίες

Σε άλλη περίπτωση τα στελέχη της ξενοφοβικής Λέγκας του Βορρά όχι μόνο δε θα συνομιλούσαν με μετανάστες, αλλά ούτε που θα τους πλησίαζαν. Ενόψει ευρωεκλογών, όμως, τα πράγματα αλλάζουν, η ανάγκη για προώθηση γίνεται πιο εντατική και χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα.
Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύεται από προεκλογικό σποτ υποψηφίου της λίστας για τις ευρωεκλογές της Λέγκας.
Σε αυτό εμφανίζονται μετανάστες από το Πακιστάν, την Αφρική, την Ινδία και άλλες χώρες που καλούν τους συμπατριώτες τους να μην ταξιδέψουν στην Ιταλία γιατί θα… λιμοκτονήσουν.
«Αγαπητοί συμπατριώτες, σας το λέω από καρδιάς: μην έρθετε στην Ιταλία γιατί θα πεινάσετε», λέει ο πρώτος από τους πρωταγωνιστές του βίντεο, για να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι που περιγράφουν τις δύσκολες στιγμές που ζουν στη χώρα εξαιτίας της κρίσης.
«Το να έρθει κανείς στην Ιταλία σημαίνει απόγνωση και φτώχια», υποστηρίζει ένας άλλος και ένας τέταρτος αναφέρεται ακόμα και στην Ελλάδα, λέγοντας: «Η Ιταλία μαζί με την Ισπανία και την Ελλάδα είναι από τις πιο φτωχές χώρες της Ευρώπης».
Ποιο το μήνυμα των αλλοδαπών; «Μην τρέφετε αυταπάτες. Πλέον η Ιταλία δε μπορεί να προσφέρει τίποτα παραπάνω σε κανέναν. Μην έρθετε εδώ γιατί είστε καταδικασμένοι να πεινάσετε».
Ενώ ένας ακόμα καλεί τους συμπατριώτες του από τη Βόρειο Αφρική να μην πληρώνουν τους διακινητές για να τους μεταφέρουν στις ιταλικές ακτές, γιατί είναι «δολοφόνοι».
Αμέσως μετά την παρέμβαση των αλλοδαπών που υποστηρίζουν ότι ζουν πολλά χρόνια στην Ιταλία, εμφανίζεται ο υποψήφιος με τη Λέγκα του Βορρά, Άντζελο Τσόκα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι για τους παραπάνω λόγους θέτει την υποψηφιότητά του.
«Το κάνω για να αποτρέψω την παράνομη μετανάστευση», δηλώνει ο Τσόκα και συμπληρώνει ότι δεν έκανε τίποτα παραπάνω από όσα θα έπρεπε να πράξουν οι υπουργοί της ιταλικής κυβέρνησης. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...