Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Το MEGA προωθεί τον εξισλαμισμό των Ορθόδοξων Ελλήνων! Μήπως έχουν δίκιο που τους λένε "τουρκοκάναλα";Eνα βίντεο για τις εκλογές στο δήμο της Αθήνας που τα λέει όλα. Ένα βίντεο που θα 
μπορούσε να το έχει δημιουργήσει και το defencenet.gr, αλλά σίγουρα το προσυπογράφει. Νομίζουμε ότι δεν αφορά μόνο την Αθήνα. Αυτές οι εικόνες που θα δείτε αφορούν όλη την Ελλάδα.

Ειδικά οι τελευταίες σκηνές μοιάζουν σαν σκηνές από το μέλλον της χώρας, αν οι ίδιοι οι πολίτες δεν εμποδίσουν αυτό που έρχεται.

Παρεπιπτόντως: Το MEGA στο δελτίο ειδήσεων των 20.00 έπαιξε ρεπορτάζ από μια εφηβική ομάδα μπάσκετ της Βούλας, όπου μία μουσουλμάνα κοπέλα που "φοράει μπούργκα" (ευτυχώς για την κοπέλα δεν φορούσε "μπούργκα", αλλά μια απλή ισλαμική μαντίλα και παντελόνι κάτω από το σορτς, αλλά τόσα ξέρουν, τόσα λένε) και "περνάει τόσο υπέροχα που την φοράει" και μάλιστα και οι χριστιανές συμπαίκτριές της φόρεσαν και αυτές ισλαμική μαντίλα για να την ... στηρίξουν.

Τα κοριτσάκια βέβαια δεν καταλαβαίνουν το συμβολισμό της κίνησής τους, αλλά πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε αν θα ήθελαν και αυτά να φοράνε ισλαμική μαντίλα σε όλη τους την ζωή...

Γιατί αυτοί που προβάλουν τέτοιες συμπεριφορές για εκεί το πάνε. Κράτη σαν το Κατάρ δίνουν πολλά για να φορέσουν όλες οι γυναίκες μαντήλες...

Η κοπέλα βέβαια εκτός από σφιχτά δεμένη ισλαμική μαντίλα φορούσε, όπως προείπαμε και παντελόνι κάτω από το σορτσάκι της, με 25 βαθμούς θερμοκρασία.


Ας δούμε το θαυμάσιο βίντεο:

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...