Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ! ΔΕΙΤΕ.

Εδώ και πολύ καιρό είχαμε γράψει ότι ο Σαμαράς έχει υπογράψει για νέα μέτρα και μνημόνια με την τρόικα. Από τις 15 Απριλίου δήλωνε «Είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα μέτρα…». Όταν όμως εμείς τα αποκαλύπταμε με ντοκουμέντα όλοι έκαναν την πάπια. Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα, μετά τις εκλογές σήκωσε το θέμα και μόλις χτες τα κανάλια άρχισαν να αναφέρονται σε αυτό. Αφού ο λαός ως μ@@@ας για μια ακόμη φορά προσήλθε στις κάλπες και 22% από τους ψηφοφόρους έβγαλαν δεύτερο τον Σαμαρά, τώρα αναδεικνύουν το θέμα με τη νέα σφαγή του λαού που έχει συμφωνήσει ο Σαμαράς. Και το ότι βγαίνει η Βούλτεψη να πει ότι η συμφωνία Σαμαρά αφορά τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος είναι ακόμη μία απόπειρα να παραπλανηθεί ο κοσμάκης. Εμείς λοιπόν και την ημέρα των εκλογών τα γράφαμε (δείτε εδώ)

Διαβάστε ξανά τα ντοκουμέντα τους αίσχους και της νέας προδοσίας σε βάρος του λαού. Υπογραφή Α. Σαμαράς!


Σαμαράς: «Είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα μέτρα…»


·        Μέσω της αξιολόγησης της προόδου του προγράμματος, θα υπάρχει
συνεννόηση με την τρόικα για τυχόν επιπρόσθετα μέτρα που μπορεί να απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων…


Αποκαλύπτεται ο εμπαιγμός που επιφυλάσσει ο Σαμαράς σε βάρος του λαού: πίσω από τις πλάτες του υπογράφει τον θάνατό του και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες κάνει λόγο για ανάπτυξη και για «όχι άλλα νέα μέτρα»!

Ο κ. Σαμαράς απέστειλε  Επιστολή Προθέσεων προς την τρόικα, που την υπογράφει τόσο o ίδιος όσο και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, αλλά και ο διοικητής της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος, η οποία έχει ήδη αποσταλεί στους δανειστές από τις 15 Απριλίου, και στην οποία υπόσχεται ακριβώς το αντίθετο. Ότι δηλαδή θα ληφθούν νέα μέτρα!!!
Στην πρώτη σελίδα της επιστολής, μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Έχουμε δεσμευτεί να εφαρμόσουμε πολιτικές σύμφωνες με πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3% του ΑΕΠ, το 2015. Το σχέδιο προϋπολογισμού του 2015, θα πρέπει να συμφωνηθεί με την τρόικα, μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη του 2014».
Τα καλύτερα όμως έρχονται στη συνέχεια, όπου η επιστολή αναφέρει:
«Πιστεύουμε ότι οι πολιτικές που παρατίθενται στο συνημμένο Μνημόνιο είναι επαρκείς για την επίτευξη των στόχων στο πλαίσιο του προγράμματος, αλλά θα είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα μέτρα που μπορεί να είναι τα πλέον πρόσφορα για τον σκοπό αυτό, καθώς οι συνθήκες αλλάζουν. Θα διαβουλευτούμε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ πριν από την υιοθέτηση τυχόν τέτοιων ενεργειών και πριν από την αναθεώρηση των πολιτικών που περιέχονται σε αυτό το Μνημόνιο».
Παρακάτω στην επιστολή, ο κ. Σαμαράς δεσμεύεται, ότι μέσω της αξιολόγησης της προόδου του προγράμματος, θα υπάρχει συνεννόηση με την τρόικα για τυχόν επιπρόσθετα μέτρα που μπορεί να απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...