Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Ιδου γιατί έγινε υπουργός ο ακροδεξιός Βορίδης
Στην ανάγκη ένταξης στο νομοθετικό οπλοστάσιο της χώρας ρύθμισης όπου θα ποινικοποιεί την άρνηση του ολοκαυτώματος, αναφέρεται σε συνέντευξή του στο Έθνος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης.
Ειδικότερα για το τελευταίο ο Βορίδης σημειώνει ότι η ΝΔ ουδέποτε προέβαλε δομική αντίρρηση ή αντίρρηση αρχής, αλλά επαναλαμβάνει ότι η Ελλάδα... έχει επαρκή αντιρατσιστική νομοθεσία και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που έχει προταθεί ουσιαστικά «βελτιώνει σε ορισμένα σημεία την ήδη υφισταμένη νομοθεσία», εκτός βέβαια από την ποινικοποίηση της άρνησης του ολοκαυτώματος για την οποία λέει ότι είναι η «πραγματικά προστιθέμενη αξία» στο νομικό οπλοστάσιο της χώρας. Μάλιστα ο κ. Βορίδης, αναγνωρίζοντας, όπως παραδέχεται, νομοθετικό κενό σημειώνει ότι η ποινικοποίηση μπορεί να γίνει και μονομερώς, δηλαδή με αυτοτελή ρύθμιση χωρίς απαραίτητα να είναι ενταγμένη σε ένα αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Κυρίες και κύριοι ο κ.Βορίδης...xyzcontagion.wordpress.com/2011/11/12/mak

Όλα αυτά τα χρόνια, και έχουν περάσει ήδη 20 χρόνια, οι Έλληνες πατριώτες είχαμε την χαρά και την τιμή να σταθούμε πάντοτε στο πλευρό του Λεπέν και του Front National. Από το 1984 που η ΕΠΕΝ, το Μ.S.I. του αείμνηστου Giorgio Almirante και ο Λεπέν έφτιαξαν την ομάδα της Ευρωπαϊκής Δεξιάς. Έτσι και τώρα, στηρίζουμε τον Λεπέν στην υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Γαλλίας. Και είμαστε βέβαιοι ότι μία Νίκη του Λεπέν δεν θα είναι μόνο μία Νίκη για την Γαλλία με μία νίκη για ολόκληρη την Ευρώπη. Ευχόμαστε λοιπόν κάθε επιτυχία στον πρόεδρο Λεπέν και στο Front National για μία Ευρώπη χωρίς μετανάστευση, χωρίς τρομοκρατία, κοντά στον πολιτισμό και στις παραδόσεις της, για την Ευρώπη των Λαών και των Εθνών.


Ας μην ξεχνάμε και την αμφισβήτηση της αυθεντικότητας του ημερολογίου της Άννας Φρανκ, όπως και ότι δεν ξέρει αν τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι αυθεντικά – συνέντευξη του 2002.

Διαβάστε το άρθρο του Αλέκου Ράπτη στο agon.gr.

Και το Ο ΓΝΩΣΤΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΣ κ.ΒΟΡΙΔΗΣΕμείς το ξαναλέμε .Είναι ο ποιο επικίνδυνος  πολιτικός για την χώρα, και για αυτό τον λόγο τον στηρίζουν ασύστολα τα ξένα κέντρα. Εάν τοy έχει μείνει μια σταλιά ελληνικό φιλότιμο και αντρειά του Καρατζαφέρη, ας βγει να πει ποιοι του τον επέβαλαν, για να τον βάλει στο πολιτικό παιχνίδι . Διαφορετικά θα τον πολεμούμε μέχρι τελικής πτώσεως, και πολιτικής ταπείνωσης του. http://ixnos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...