Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

Ισλαμικη Δημοκρατία ή Ισλαμικη τρομοκρατία? Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"


Κοράνι:  Η  παιδεία του μίσους και του εγκλήματος …
Δεν υπάρχει μέρα που στον πλανήτη μας να μην διαπράττεται ένα ειδεχθές έγκλημα στο  όνομα  του αλλαχ, από τους  σεμνούς και «πιστούς» αδελφούς της  Ισλαμικης  “ αδελφότητος “ .
Μια ματιά στις ειδήσεις( παρακαλώ ιδέτε στο τέλος)  είναι αρκετή να πείσει όποιον γνωρίζει άναγνωσι  ή απλώς καταλαβαίνει ό,τι ακούει.
Με πολύ μικρή προσπάθεια συγκέντρωσα μερικές από αυτές για τους ντροπαλούς φίλους  αλληλέγγυους των Ισλαμιστών εντώ στο Ελλάντα  μας,  αλλά και για  τους καλοπροαίρετους αναγνώστες, ώστε να έχουμε όλοι την ίδια εικόνα μπροστά μας.
Ποια είναι αυτη?..

Βιασμοί, τρομοκρατικές ενέργειες, εν ψυχρώ δολοφονίες, πυρπολήσεις χωριών . απαγωγές απίστων ή κοριτσιών που φοιτούν σε χολεία, , αποκεφαλισμοί, λιθοβολισμοί, φυλακίσεις, κλειτοριδ-εκτομες,  αποκοπή χεριών. Γενοκτονίες.. Οτι μπορεί να φαντασθεί  ένα ς διεστραμμένος  νους στο όνομα του Αλλάχ.
Παντού οι μουσουλμάνοι αποδεικνύουν ότι είναι αδύνατον να συνυπάρξουν με τον πολιτισμό και την Δημοκρατία, Όπως γράφει και ο Ρεναν δεν είναι  η μαντήλα που τους εμποδίζει να σκεφθουν «Αλλα το σιδηρούν παραπέτασμα που περιβάλλει το μυαλό τους».
Ο Moncef Marzouki ,ένας άραβας διανοούμενος στο βιβλίο του «Άραβες μπορείτε να μιλήσετε?» Γραφει: « Πέστε μου μια εφεύρεσι στον 20 ο αιωνα, μια σχολή σκέψεως  , ένα παράδειγμα στην επιστήμη ή την τέχνη που δημιουργήσαμε!!»

Όμως η προσφορά σε αίμα αθώων , είναι καθημερινό φαινόμενο.

Τόσο στις μουσουλμανικές χώρες όσο και στις ελεύθερες δημοκρατίες της Δύσεως , όπου μεταναστεύουν ή εγκαθίστανται παράνομα τα φαινόμενα είναι τα ίδια.  Έγκλημα διαστροφή βία κατά πάντων. Και  ιδίως.  Παντελής  Άρνησις να σεβασθούν τον νόμο του κρατους, που τον αντικαθιστούν με εκείνο της «σαρίας»

  Αληθώς, οι  Μουσουλμανικές  μειονότητες  στις δημοκρατικές χώρες της Δύσεως , δεν έχουν αποκτήσει  μόνο το δικαίωμα να ασκούν το θρήσκευμα τους  ελεύθερα γεμίζοντας τους δρόμους  με όχλους που ογκανιζουν κραυγές και , αυτό-μαστιγώνονται στις γιορτές τους,  βρωμίζοντας τις πλατείες, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη ολική  κατάληψι  κάθε κοινοχρήστου χώρου ως ένα ήσαν η απόλυτος πλειοψηφία , μολονότι  αυτό το δικαίωμα πουθενά δεν παρέχεται π.χ  σε χριστιανούς ή εβραίους στις Μουσουλμανικές χώρες..
Όχι μονο αυτό..Επιπροσθέτως απαιτούν  το εξωφρενικό προνόμιο να επιβάλλουν τις απόψεις τους στην πλειοψηφία των χωρών όπου φιλοξενούνται. Θυμηθείτε την εντολή δολοφονίας  του συγγραφέως των ¨Σατανικών Στίχων «Salman Rusdie   ή του σκιτσογράφου της Δανίας  των εικόνων του Μωαμεθ!!!

Σήμερα περισσότερο από ποτέ , η δουλικη «ιερή»  μαντήλα είναι το εμφανέστερο στοιχείο της επιβολής της ισλαμιστικής μειοψηφικής απόψεως στα ελεύθερα Δημοκρατικά  κράτη και στα σχολεία ως μια νίκη της βίας και του Μουσουλμανικού νομού κατά της Ελευθερίας  και του Συνταγματικού Νόμου.

Είναι τόσο ανόητο και εκτός πραγματικότητος  το ερώτημα αν έχουν το  δικαίωμα να αποκτήσουν τζαμι  οι Μουσουλμάνοι στην Αθήνα  , αφού ήδη ,  έχουν δεν έχουν,  το έχουν επιβάλει ντε φάκτο.

Όμως το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί ειναι:
Μπορούν οι μουσουλμάνοι να σεβασθούν και να εγκολπώσου τον πολιτισμό της ανοχής ή όχι  ? Αν ναι, τότε αποκτούν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τον Συνταγματικο Νόμο αντί να υποκινούν το  μισος. Αν όμως αρνούνται τον πολιτισμό μας των ελευθέρων κοινωνιών, τότε  χάνουν το δικαίωμα  να συμμετέχουν και πολύ περισσοτερο να απαιτούν από μας  να τους παρέχουμε ελευθερία θρησκειας όταν εκείνοι μας αρνούνται στην χωρα μας την ελευθερία της σκέψεως.

Ακομη κι αν διαχωρίσουμε τους φανατικους από τους «ανεκτικούς» μουσουλμάνους είναι πολύ  δύσκολο να  ανακαλύψουμε  τους «μη φανατικούς»,  ανεκτικούς  μουσουλμάνους.  Ως εάν μάλλον η μειοψηφία είναι οι φιλήσυχοι και η πλειοψηφία είναι  οι φανατικοι.
Οι ιμαμηδες  των  κυριωτέρων τεμένων στη Δυση, έχουν κάνει συμφωνητικό της χορηγήσεως μελιστάλακτων διαβεβαιώσεων. Μετά από κάθε κύμα δολοφονικών επιθέσεων, παραδείγματος  χάριν στη Γάλλια το 1986 και 1995 και μετά την  fatwa (το 1989 και 1993) που διέταζε την δολοφονία των Salman Rusdie  και της Taslima Nasreen για τις «βλασφημίες» τους, αυτοι οι εκπρόσωποι σκουντουφλούσαν μονοι τους καθώς προσπαθούσαν να εγγυηθούν, την απαραίτητη μετριοπάθεια των κοινοτήτων υπο την πνευματική ηγεσία των. Εν τέλει ουδέν το αναληθεστερον από τον μύθο του «ανεκτικου» ισλαμ .. 

Βεβαίως οι  πολιτικοί και τα μέσα ενημερωσεως ( δημοσιογραφικών απόψεων  ) έσπευδαν να συνταχθούν , φοβούμενοι μη τυχόν θεωρηθούμε ρατσιστές

Ως εάν να αποκαλείς την εφαρμογή του Νόμου και τον σεβασμό στις αρχές  της  Δημοκρατίας Ρατσισμό, δεν   είναι πραγματικώς η αντιστροφή της Δημοκρατίας.. και η παρανοια..

 Ετσι ο Ibn Warraq δικαιολογημένα  παρατηρεί: «Η δειλια των Δυτικών  με φοβιζει τοσο όσο οι Ισλαμιστες»

Εδω και χρόνια  η καθημερινή πραγματικότητα μας αναγκάζει- αν δεν έχουμε χάσει επαφή μαζί της-   όλες οι ελεύθερες δημοκρατικές χωρες,  να ανοίξουν ξανά το θεμάτων των  μουσουλμανικών μειονοτήτων.  Δεν είναι επιλογή. Είναι  τραγική  αναγκαιότητα Εθνικης επιβιώσεως και Δημκρατικών ελευθεριών.
Πριν διαπιστώσουμε   την  βιαία μετατροπή της ανθρωπότητας σε ισλαμική κοινότητα .. με τζαμιά μαντήλες, κλειτοριδεκτομές  και όλα τα συναφή ήθη και έθιμα ..
Όμως, μέχρι τότε  «ευγενικές»  θείες μορφές ισλαμιστών ιερέων,  τεράτων που αφρίζουν από αγάπη,  αλλά και απλών μουσουλμάνων   μας πείθουν ότι η επικρατούσα ιδέα των απανταχού μουσουλμάνων αδιαλείπτως παραμένει η ιδια:
Ολόκληρη η ανθρωπότητα οφείλει να υπάκουη τους κανόνες της δικής τους θρησκείας, ενώ εκείνοι δεν δείχνουν κανένα σεβασμό ούτε  στις θρησκείες των άλλων..ουτε και στον Πολιτειακό Νομο.  

Ιασων

1. Αξιοσημείωτα απο το «ιερο»κοράνι!!!

Qur'an 008.012 : "..Θα εμποτίσω τρόμο τις καρδιές των άπιστων: θα κόψω τα κεφάλια από τους λαιμούς τους και θα κόψω τα ακροδάχτυλα τους"

Περισσοτερα εδω.

http://www.hellasontheweb.org/2010-04-05-22-20-08/2010-04-06-19-07-44/519-2010-04-07-21-19-48

2. Ειδήσεις σχετικές με την αγγελική δράσι των Μουσουλμανων
 Δίκη Ιρανού για τις σπουδές του στις ΗΠΑ
dot_clear Ιρανός που σπουδάζει πυρηνική φυσική στις ΗΠΑ δικάζεται στην Τεχεράνη.
Ιράν: Στη φυλακή δημοσιογράφος διότι είχε πάρει μια συνέντευξη από έναν αντιφρονούντα Αγιατολάχ,

Ιράν: 20 χρόνια φυλακή σε οκτώ Ιρανούς για χρήση του Facebook
Κλήθηκε να καταθέσει και ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ

Ιράν
Δικαστήριο αποφάσισε την οριστική διάλυση δύο κομμάτων της αντιπολίτευσης

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=357018&dt=27/09/2010
Ινδία: Δεν δέχθηκε να την βιάσουν, την πυροβόλησαν στο κεφάλι
Έξι φορές
http://www.naftemporiki.gr/story/816864/india-den-dexthike-na-tin-biasoun-tin-purobolisan-sto-kefali
Ινδία: Αυτοκτόνησαν κορίτσια - θύματα βιασμού
Ινδία: Καταδίκη τεσσάρων ανδρών για ομαδικό βιασμό 22χρονης
«Πώς προκλήθηκε η Ινδική 11η Σεπτεμβρίου»  στο άκουσμα των 195 νεκρών από το μακελειό στη Βομβάη,
http://www.naftemporiki.gr/story/186115/pos-proklithike-i-indiki-11i-septembriou
Πακιστάν: «Αστυνομικοί μας έκοψαν τα χέρια επειδή κλέψαμε»
Πακιστανή πυροβολήθηκε και πετάχτηκε σε κανάλι από την οικογένειά της
Επειδή παντρεύτηκε εκείνον που αγαπούσε
Πακιστάν: Δολοφόνος της πρώτης του γυναίκας ο άντρας της εγκύου που λιθοβολήθηκε
Την είχε σκοτώσει από έρωτα για την άτυχη 25χρονη
Πακιστάν: Τη λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου γιατί επέλεξε τον άντρα της
Θάνατος 13χρονης στην Αίγυπτο στη διάρκεια επέμβασης κλειτοριδεκτομής
Λι Ρίγκμπι: Ο ασυνήθιστος θάνατος ενός συνηθισμένου στρατιώτη
Η ιστορία του 25χρονου τυμπανιστή που δολοφονήθηκε στο Λονδίνο
http://www.naftemporiki.gr/stream/939
Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Καρράς που δολοφονήθηκε στη Νιγηρία

Μαχαιρώθηκε Γάλλος στρατιώτης που περιπολούσε στα δυτικά του Παρισίου
Στοκχόλμη: Συνεχίστηκαν για έκτη νύχτα οι ταραχές
Σουδάν: 27χρονη έγκυος καταδικάστηκε σε θάνατο
Σουδάν: Θανατική ποινή σε γυναίκα επειδή αλλαξοπίστησε

Μαζικές σφαγές και παιδιά-στρατιώτες στο Νότιο Σουδάν

ΟΗΕ: Καταδίκασε την δημόσια εκτέλεση δια λιθοβολισμού ενός κοριτσιού 13 ετών
http://article.wn.com/view/WNAT64079f0990a30ad5d8ff2cabd8e3854c/
Η κλειτοριδεκτομή εφαρμόζεται στο 85% των γυναικών στο Μάλι, όπου η νομοθεσία ...
http://www.naftemporiki.gr/photos/478210/i-kleitoridektomi-efarmozetai-sto-85-ton-gunaikon-sto-mali-opou-i-nomothesia-

Ενοχος για τη γενοκτονία στη Ρουάντα τουλάχιστον 800.000 κατοίκων της χώρας
Βοηθήστε με, σας παρακαλώ! Με υπέβαλαν σε κλειτοριδεκτομή σε ηλικία τεσσάρων ετών

Νιγηρία: Έσφαξαν δεκάδες κατοίκους χωριού


Νιγηρία: Τουλάχιστον 40 νεκροί από επίθεση της Μπόκο Χαράμ

Νιγηρία: 29 χωρικούς σε χωριό σκότωσε η Μπόκο Χαράμ
Νέα επίθεση των ισλαμιστών
http://www.naftemporiki.gr/story/810403/nigiria-29-xorikous-se-xorio-skotose-i-mpoko-xaram

Νιγηρία: Νέα επίθεση της Μπόκο Χαράμ με τουλάχιστον 30 νεκρούς

Νιγηρία: Εκατόμβη νεκρών σε διπλή βομβιστική επίθεση
http://www.naftemporiki.gr/story/809452/nigiria-ekatombi-nekron-se-dipli-bombistiki-epithesi

Νιγηρία: Έκαψαν τα σχολεία δυο χωριών

Νιγηρία: 80 Αμερικανοί στρατιώτες στις έρευνες για στον εντοπισμό των 200 μαθητριών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...