Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

Τόμσεν: Να καταργηθούν πλήρως τα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΠΤΩΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ?? Μα... στις βιλλες τους

Τόμσεν: Να καταργηθούν πλήρως τα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων
Δεν είναι Πρωταπριλιάτικο και το είπε έτσι ακριβώς ο "πολύς" κύριος Τόμσεν. Να καταργηθούν πλήρως τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων στην Ελλάδα γιατί μόνο αυτό θεωρεί μια από τις αναγκαίες προϋποθέσεις για να μην ληφθούν άλλα επώδυνα μέτρα..
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Έθνος, ο κ. Τόμσεν, υπογραμμίζει τη σημασία της έγκαιρης εφαρμογής των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων ενώ αναφέρετε συγκεκριμένα στους τομείς της απελευθέρωσης της αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών, της μετατροπής της αδειοδότησης των επενδύσεων και της άρσης των υπερβολικών περιορισμών στην αγορά εργασίας.
Μόνο με πρόοδο στον εκσυχρονισμό των δημοσιονομικών θεσμών, όπως με την ενίσχυση της φορολογικής διοίκησης θα είναι δυνατόν να αποφευχθούν περαιτέρω οδυνηρές περικοπές δαπανών, τονίζει ,ο Πολ Τόμσεν.
Αναφορικά με τις αιτίες που δεν έχουν επιτρέψει την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα, ο κ. Τόμσεν εκτιμά πως οφείλεται στην πολιτική αναταραχή 2011 – 2012 και ιδίως η «έλλειψη ευρείας πολιτικής υποστήριξης», που δημιούργησε αμφιβολίες σχετικά με τη θέση της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ
.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...