Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Γιακουμάτος: «Όσοι καταστηματάρχες δεν αντέχουν, να βάλουν λουκέτο»

Μια δήλωση η οποία έχει προκαλέσει έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, μέσα από την συχνότητα του Real FM.
Ο κ. Γιακουμάτος ζήτησε από τους καταστηματάρχες που δεν αντέχουν την κρίση να κλείσουν τα μαγαζιά τους! «Δεν μπορεί να υπάρχουν 6 καφετέριες σε μια κοντινή απόσταση και να δουλεύουν όλες, οι δύο ας κλείσουν ενώ τα μαγαζιά που θα απομείνουν θα πρέπει να δουλεύουν με συνεχές ωράριο».
Μάλιστα, ο βουλευτής σχολίασε και τις χθεσινές δηλώσεις του Μάκη Βορίδη για τους πλειστηριασμούς ακινήτων τονίζοντας ότι «ο Μάκης Βορίδης είναι πολύ σύντομος βουλευτής. Εγώ είμαι 23 χρόνια βουλευτής και εκφράζω τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας και αυτό που ξέρω είναι ότι έως το τέλος του 12 απαγορεύονται οι πλειστηριασμοί. Μετά η κυβέρνηση θα ρέπει να βρει την κατάλληλη ρύθμιση για να προστατέψει αυτούς που έχουν ανάγκη


Μοιράσου το…!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...