Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Ιδιοκτήτης ιδιωτικού σχολείου στη θέση του Υπουργού ΠαιδείαςΙδιοκτήτης ιδιωτικού σχολείου στη θέση του Υπουργού Παιδείας;

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος, αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι η κυβέρνηση, ετοιμάζεται να τοποθετείσει στην θέση του Υπουργού Παιδείας  έναν «δεύτερο ιδιοκτήτη ιδιωτικού σχολείου μετά τον Μπαμπινιώτη».

Αναδημοσιεύουμε αυτούσια την ανακοίνωση της
«ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ; ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ) ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ;
Εδώ και κάποιες ώρες κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι το Υπουργείο Παιδείας δεν αποτελεί θεσμό εξυπηρέτησης του κοινωνικού αγαθού της εκπαίδευσης, αλλά γραφείο dealing επιχειρηματικών συμφερόντων.
Μετά τη «λαμπρή» θητεία του σχολάρχη Μπαμπινιώτη, ο οποίος ως Υπουργός το μόνο που «νομοθέτησε» ήταν η κατά 35% περικοπή των αποδοχών μας, μαθαίνουμε ότι ένα από τα δύο κόμματα του κυβερνητικού σχηματισμού επιδιώκει να τοποθετήσει έναν/μία ακόμη ιδιοκτήτη/τρια ιδιωτικού σχολείου στη θέση του Υπουργού Παιδείας. Όχι ότι η τοποθέτηση κάποιου άλλου θα έκανε μεγάλη διαφορά, αλλά όσο νά ΄ναι ο συμβολισμός παίζει το ρόλο του.
Δεν θα σας αποκαλύψουμε ακόμη ποιο είναι το πρόσωπο, αλλά θα σας αφήσουμε να το μαντέψετε, δίνοντάς σας δύο clues:
    Το πρόσωπο αυτό γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια στο κτήριο της Ανδρέα Παπανδρέου.
    Ο δολοφόνος πάντα γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος.
Νομίζουμε ότι τώρα είναι αρκετά εύκολο. Όποιος στείλει τη σωστή απάντηση στο mail της ΟΙΕΛΕ κερδίζει ένα βάζο ελιές Καλαμών αρίστης ποιότητας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...