Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

Αρσενικό ψάρι επωάζει τα αυγά στο… στόμα του!

Απίθανες εικόνες από ένα σπάνιο και ιδιόρρυθμο ψάρι, το Cardinal Fish (σ.σ. ψάρι καρδινάλιος) που επωάζει τα αυγά στο στόμα του, αφού τα κρατήσει μερικές εβδομάδες, προστατεύοντάς τα από πιθανούς κινδύνους. Πιο συγκεκριμένα, το αρσενικό διατηρεί τα αυγά στο στόμα του και απορρίπτει λίγα λίγα στο νερό, όταν οι συνθήκες είναι ιδανικές και αυτά έτοιμα να βγουν από το… κέλυφός τους για να αντιμετωπίσουν τον ωκεανό!
perierga.gr - Αρσενικό ψάρι επωάζει τα αυγά στο... στόμα του!
Ο 51χρονος αστυνομικός Nicolas Terry έγινε μάρτυρας ενός τέτοιου περιστατικού στα νερά της Νέας Νότιας Ουαλίας, όταν βρέθηκε μπροστά σε έναν… πατέρα Καρδινάλιο να κάνει «μπέιμπι σίτινγκ στα μωρά του», όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος, προλογίζοντας τις φωτογραφίες που τράβηξε. «Σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα… φτύνει και μερικά αυγά, τα οποία εκκολάπτονται σιγά σιγά. Το θέαμα ήταν μοναδικό…», συμπληρώνει.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...