Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

NEA BOMBA ΕΣΚΑΣΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ... 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!"Ζήτησαν 1 εκατομμύριο ευρώ από τον ιδιοκτήτη για να μην πάνε σε δίκη". Αυτό είπε ο συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων, Αλέξης Κούγιας, κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της ακροαματικής διαδικασίας, για την αιματηρή υπόθεση επίθεσης στους μετανάστες εργάτες γης στα φραουλοχώραφα της Νέας Μανωλάδας, βάζοντας ουσιαστικά "φωτιά" στη δικαστική αίθουσα της Πάτρας.

Όπως διαβάζουμε στο PatrasTimes, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Α. Κούγιας, ο ιδιοκτήτης των χωραφιών που είχε νοικιάσει στον φραουλοπαραγωγό και σε αυτά εργάζονταν οι αλλοδαποί, και ενώ βρισκόταν προφυλακισμένος στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού, δέχθηκε την επίσκεψη των δικηγόρων των μεταναστών.

Εκεί όπως αποκάλυψε, οι συνήγοροι ζήτησαν το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, έτσι ώστε η υπόθεση να μην φτάσει στις δικαστικές αίθουσες.

Αυτό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της πολιτικής αγωγής, ενώ ο ιδιοκτήτης άρχισε να φωνάζει μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου πως ένας εκ των δικηγόρων που βρίσκονταν εκεί, ήταν ένας από αυτούς που τον "εκβίασε".πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...