Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Από την κυβέρνηση του...success story έμεινε μόνο ο Σαμαράς, γιατί δεν ανασχημάτισε και τον ευατό του; να έβαζε ας πούμε τον Σημίτη... ή κάποιον από την Siemens έστω!!!

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Άνθρωπος των Σημίτη, Παπαδήμου και της Eurobank θεωρείται ο Γκίκας Χαρδούβελης που αποτελεί την επιλογή Σαμαρά για την κομβικής σημασίας θέση του υπουργού Οικονομικών.
Ο τεχνοκράτης καθηγητής έχει αποτελέσει στενός συνεργάτης των δύο πρώην πρωθυπουργών καθώς διετέλεσε Διευθυντής του Οικονομικού τους Γραφείου όταν ήταν «ένοικοι» του Μεγάρου Μαξίμου.
Δεδομένη είναι και η στενή του σχέση με τον όμιλο EUROBANK καθώς είναι ο επικεφαλής των οικονομικών μελετών.
Το δυνατό του «χαρτί» θεωρείται η πείρα του στις διαπραγματεύσεις για το ελληνικό χρέος και οι γνώσεις του σχετικά με το κρίσιμο αυτό μέγεθος για την ανάκαμψη της οικονομίας.
Το βιογραφικό του Γκίκα Χαρδούβελη
Ο κ. Γκίκας Α. Χαρδούβελης είναι καθηγητής στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, και Οικονομικός Σύμβουλος & Επικεφαλής Οικονομικών Μελετών του ομίλου της EUROBANK.
Στο εξάμηνο της κυβέρνησης συνεργασίας στην Ελλάδα (Νοε.2011 – Μάιος 2012) διατέλεσε Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Newsroom,difernews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...