Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016! – ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ!

ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΞΗΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 

mixaloliakos-zaroulia

Σε συμπληρωματική απολογία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής καλούνται οι προφυλακισμένοι Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι δυο βουλευτές του κόμματος θα περάσουν το κατώφλι του Εφετείου την Παρασκευή προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα νέα αδικήματα με τα οποία είναι αντιμέτωποι.
Με απλά λόγια με τη νέα κλήση προσπαθούν να τους πάνε για δεύτερο κακούργημα και να παραταθεί η προσωρινή κράτηση του 18 μηνου. Οποτε να πάμε με αυτό τον τρόπο για νέο 18μηνο.

Οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός θα απολογηθούν για το κακούργημα της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών με σκοπό το εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης ενώ ο Χρήστος Παππάς αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της παράνομης οπλοκατοχής αλλά και το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί αρχαιοτήτων.
Άνθρωποι από το περιβάλλον τους έλεγαν ότι οι προφυλακισμένοι βουλευτές δεν θα κάνουν χρήση του δικαιώματος τους να ζητήσουν προθεσμία αλλά θα απολογηθούν την Παρασκευή.
Την ίδια ώρα θεωρείται θέμα χρόνου η κλήση σε συμπληρωματική απολογία των Ηλία Κασιδιάρη και Νίκου Μίχου για τους οποίους η Βουλή έχει άρει τη βουλευτική τους ασυλία για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής. Επιπλέον, ο Νίκος Μίχος θα δώσει εξηγήσεις και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Πάντως, τις επόμενες ώρες αναμένεται και η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών το οποίο θα αποφασίσει για την τύχη της Ελένης Ζαρούλια η οποία παραμένει σε κατ οίκον περιορισμό μετά την διαφωνία ανακριτριών και εισαγγελέα για την ποινική της μεταχείριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας στην πρόταση του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο έχει ταχθεί υπέρ της άποψης του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου ο οποίος είχε ζητήσει την προφυλάκιση της Ελένης Ζαρούλια.


1 σχόλιο:

  1. Μπορούν μέχρι το 2046,μια χαρα θα είναι.Αν η νεα Ελλάδα είναι το πρόσωπο του Μιχαλολιάκο θα πηδήξω απο την ακρόπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...