Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

Ελέφαντας έκλαιγε με λυγμούς όταν αφέθηκε ελεύθερος μετά από 50 χρόνια αιχμαλωσίας! (εικόνες)

Ο Ρατζού ο ελέφαντας ήταν γεμάτος πληγές από τα δεσμά που του πέρασε ο ιδιοκτήτης του, προκειμένου να τον χρησιμοποιεί ως ατραξιόν για να προσελκύει λίγα χρήματα από τους τουρίστες που επισκέπτονταν το μικρό χωριό που ζούσε στην Ινδία.
Όμως, έπειτα από 50 χρόνια βασανιστηρίων, το άτυχο ζώο έκλαιγε με λυγμούς και τα δάκρυα ανακούφισης που έβγαιναν από τα μάτια του ήταν ατελείωτα, όταν διασώθηκε από μια φιλανθρωπική οργάνωση για τα άγρια ζώα μέσα μια τολμηρή επιχείρηση που στήθηκε για την απελευθέρωσή του κατά μεσάνυχτα, ενώ ξημέρωνε η Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.
Η οργάνωση Wildlife SOS που έχει της έδρα της στο Λονδίνο, μόλις έμαθε για τον Ρατζού οργάνωσε προσεκτικά τον τρόπο που θα του χαρίσει την ελευθερία του.
 Κάθε μέρα, το καημένο ζώο αναγκαζόταν να επαιτεί για λίγα κέρματα από τους περαστικούς και ζούσε σε άθλιες συνθήκες έχοντας περασμένες στα πόδια του χοντρές και με καρφιά αλυσίδες για 24 ώρες το 24ωρο, όμως τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...