Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

Την Τετάρτη 9-7-2014 ΄΄ Δικαστήριο Ασφαλιστικών Μέτρων ενάντια στον ΟΑΕΕ ΄΄


Την  Τετάρτη 9-7-2014 τρείς συνάδελφοί μας, έμποροι της πόλης, με την συνδρομή και την αρωγή του Συλλόγου μας αλλά και ο Σύλλογός μας ξεχωριστά και επικουρικά, προσφεύγουν με αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αγρινίου, κατά του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ).
Διεκδικούν & διεκδικούμε και μέσω του δικαστικού αγώνα (τον οποίο θα φτάσουμε μέχρι τέλους αν χρειαστεί….) το αυτονόητο δικαίωμά μας στην κοινωνική ασφάλιση από τη μια μεριά αλλά και το δίκιο μας και την προστασία μας απέναντι στιςπαράνομες, αντισυνταγματικές και τοκογλυφικές ορέξεις ενός οργανισμού που μας κρατά ομήρους ασφαλισμένους – ανασφάλιστους.
Ενός οργανισμού που κάνοντας κατάχρηση δημόσιας εξουσίας, εκβιαστικά απαιτεί εισφορές (έντοκες μάλιστα) για υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που ποτέ δεν μας παρείχε!!!
Εκβιάζει με κατασχέσεις και κάθε είδους επαίσχυντες απειλές για ΄΄ οφειλόμενα ασφάλιστρα ΄΄ κλάδου υγείας, όταν μας έχει ταυτόχρονα ανασφάλιστους, υποχρεώνοντάς μας ή να πληρώνουμε μόνοι μας (ο θεός και η καρδιά μας ξέρουν πως..) τους γιατρούς, τα χειρουργεία, τα φάρμακα ή να πεθαίνουμε.

Και σε αυτόν τον αγώνα, καλούμε σε συμπαράσταση όλους τους συναδέλφους, όλους τους συμπολίτες, όλους τους φορείς.
Όταν το ΄΄ αυτονόητο ΄΄ δικαίωμα στην υγεία και την κοινωνική περίθαλψη γίνεται ΄΄ ζητούμενο ΄΄ και ΄΄ κοινωνικό αίτημα ΄΄ , όταν το συνταγματικά κατοχυρωμένο κοινωνικό κράτος μεταλλάσσεται σε μηχανισμό επιβολής της βαρβαρότητας και στην υγεία, τότε μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε και να κερδίσουμε.

Τετάρτη 9-7-2014 και ώρα 10:30 πμ στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...