Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΣΙΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ…ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙΣ…!!!

apokalypsh-sok-panagopoyloy
Εσύ βγάζεις λεφτά μόνο με την αληθινή εργασία…η τράπεζα με το να δανείζει απλά το χρήμα άλλων σαν μεσάζων ή και εντελώς ψηφιακό δηλαδή χρήμα που δεν υπάρχει πουθενά…!!!
Δηλαδή για να καταλάβουμε ο ιατρός για να βγάλει λεφτά θα πρέπει να εξετάσει ασθενείς, ο μηχανικός να κτίσει κτίρια, ο στρατιωτικός να πάει σε στρατόπεδο στον Έβρο, ο εστιάτορας να φτιάξει φαγητά για τους πελάτες του κ.ο.κ. Και αν δεν το κάνουν δεν βγάζουν ούτε ένα ευρώ…Ο τραπεζίτης όμως είναι ο μοναδικός που βγάζει λεφτά χωρίς να κάνει τίποτα και όχι μόνο στην αρχή αλλά και για τα επόμενα χρόνια…έτσι απλά δανείζει το χρήμα των άλλων ή ακόμα καλύτερα αυτό που δεν υπάρχει και το δημιουργεί αυτός ψηφιακά γιατί κάποιοι του έδωσαν αυτό το προνόμιο…!!! Φανταστείτε αν σας δώσουν στεγαστικό δάνειο 250.000 ευρώ θα πάρουν μετά απο 25 χρόνια περίπου 450.000 ευρώ…δηλαδή 200.000 ευρώ κέρδος έτσι απλά χωρίς καμιά εργασία…!!! Άντε μια ώρα εργασίας για τα συμβόλαια το πολύ…!!! Τα 25 χρόνια όμως είναι 300 μήνες άρα από μόνο έναν δανειστή και μία ώρα εργασίας θα έχει κέρδος τον μήνα και για τα επόμενα 25 χρόνια περίπου 700 ευρώ η τράπεζα…!!! Έτσι για πλάκα ένα μισθό πάνω από τον βασικό…!!!
Και το ερώτημα που γεννιέται είναι…γιατί μόνο η τράπεζες μπορούν να δανείζουν πχ. 25.000 και να παίρνουν συνολικά μετά από 5 χρόνια πχ. 34.000 ευρώ πίσω από τον δανειστή και όχι ο καθένας μας; Επίσης αν εγώ έχω καταθέσεις 25.000 ευρώ σε μια τράπεζα γιατί δεν μου δίνει μετά από 5 χρόνια 34.000 πίσω αλλά θα μου δώσει το πολύ 26.000; Τέλος ποιός αποφασίζει το ποιός μπορεί να ανοίξει μια τράπεζα και με τι όρους και κριτήρια; γιατί να μην μπορώ και εγώ να αρχίζω να δανείζω με τα ίδια επιτόκια μιας τράπεζας και σε ψηφιακό χρήμα άσχετα από το τι κεφάλαιο έχω; και αν θα χρεοκοπήσω θα με στηρίξει το κράτος;
ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;
Υ.Γ. Γιατί πριν 100 περίπου, ίσως και λιγότερα χρόνια, αυτό που κάνουν νόμιμα σήμερα οι τράπεζες λεγόταν τοκογλυφία και η τιμωρία ήταν φυλακή ή και θάνατος; Μάθε, ενημερώσου…η γνώση είναι δύναμη.
Γιώργος Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...