Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

Ο πιλότος κέρασε πίτσες γιατί η πτήση... καθυστέρησε!

Ο πιλότος κέρασε πίτσες γιατί η πτήση... καθυστέρησε!Αν αυτός δεν είναι ο καλύτερος πιλότος του κόσμου, τότε τι είναι; Να κερνάει πίτσες για να ζητήσει συγγνώμη για την καθυστέρηση της πτήσης; Κι όμως...
Ο πιλότος μιας αεροπορικής εταιρείας των ΗΠΑ προσέφερε στους 160 επιβάτες του αεροσκάφους του γεύμα με 35 πίτσες ζητώντας τους συγγνώμη για την καθυστέρηση της πτήσης τους καθώς το αεροπλάνο του κόλλησε στην πίστα αεροδρομίου λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

«Ήταν περίπου 22:30 της Δευτέρας (τοπική ώρα) όταν ο πιλότος της πτήσης της εταιρείας Frontier Airlines μας κάλεσε και μας ζήτησε να κάνει μια παραγγελία» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Άντι Ρίτσι, επικεφαλής του υποκαταστήματος της Domino Pizza στο Τσεγιέν, της πολιτείας του Ουαϊόμινγκ.
Ο πιλότος έπρεπε να « θρέψει» όλους τους επιβάτες αλλά και το πλήρωμα του και γι αυτό παρήγγειλε 35 πίτσες.
Ο Ρίτσι και δύο υπάλληλοι του μετέφεραν τις πίτσες στο αεροδρόμιο και υπάλληλοι τους συνόδευσαν στο αεροσκάφος όπου το πλήρωμα παρέλαβε τη ειδική παραγγελία.
Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το αεροπλάνο απογειώθηκε από την Ουάσινγκτον με προορισμό το Ντένβερ του Κολοράντο, αλλά έπρεπε να κάνει στάση στο Τσεγιέν λόγω κακών καιρικών συνθηκών.
Όπως είπε ο υπεύθυνος του υποκαταστήματος διανομής πίτσας ο πιλότος πλήρως το λογαριασμό με πιστωτική κάρτα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KDVR.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...