Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Ο Αρπάξας …του αρπάξαντος… ω… αρπάχτρες .Δείτε την λίστα
Δίνουμε στη δημοσιότητα, τη λίστα για να αντιληφθείτε περί τίνος πρόκειται. Δείτε εδώ την λίστα με τα ονόματα,
Πριν την διαβάσετε όμως πάρτε και κανένα Λεξοτανιλ για καλό και για κακό ,να μην έχουμε και ..τύψεις;.   
Νέα σοβαρά ζητήματα ύπαρξης στη χώρα συστημάτων και παράκεντρων “Μεγάλου Αδερφού” που ξέρει τα πάντα, παρακολουθεί τα πάντα, έχει βάλει στο χέρι τα προσωπικά μας δεδομένα και αναλόγως με το χρώμα, τις διαθέσεις και τα κέφια των εκάστοτε πολιτικών, εκβιάζει και δημιουργεί θύλακες ανωμαλίας και πρακτόρικων μεθοδεύσεων, δημιουργεί νέα λίστα που ανακαλύψαμε και φέρνουμε στη δημοσιότητα. Η λίστα αποτελείται από 3002 ονόματα Ελλήνων αλλά και αλλοδαπών που ζουν στη χώρα και σαφώς εγείρει μια σειρά σοβαρών ερωτημάτων. Η νέα αποκάλυψη έρχεται μετά το δημοσιογραφικό ξεκουκούλωμα της προηγούμενης εβδομάδας για ύπαρξη επώνυμης λίστας 1700 ονομάτων που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και φέρεται να απεικονίζει “υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής”! Με την διαφορά ότι πολλά από τα ονόματα που σκοπίμως πρέπει να έχουν συμπεριληφθεί σε αυτή και ανήκουν σε Έλληνες νομιμόφρονες πολίτες, πιθανόν να μην έχουν περάσει από τα γραφεία της “Χρυσής Αυγής” ούτε απ’εξω. Για το εξαιρετικά σοβαρό αυτό θέμα υπάρχει και συνέχεια αφού κατά πληροφορίες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία υπάρχουν διαρροές από αξιωματικούς της ότι “στην υπηρεσία μας ουδέποτε περιήλθαν τέτοια στοιχεία στην κατοχή της άρα κάτοχοι της λίστας θα πρέπει να αναζητηθούν σε άλλη υπηρεσία της χώρας”, υπονοώντας ξεκάθαρα το ρουφιανομάγαζο της ΕΥΠ.
Για την ύπαρξη τώρα της νέας λίστας-μαμούθ με τα 3000 ονόματα φερόμενων ως “μεγαλοοφειλετών” εγείρονται πολλά ερωτήματα:
-Κατ’αρχήν, εαν αυτή είναι αληθής, το μέγα ερώτημα είναι ποιος έχει την δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία των Οικονομικών Υπηρεσιών του Κράτους(πλην των ειδικοτήτων που έχουν πρόσβαση)και ποιοι με τόση ευκολία αποθηκεύουν, αξιολογούν, επεξεργάζονται και αναρτούν προσωπικά δεδομένα.
-Ποιοι μπορούν και συνεχώς αναρτούν στο εν λόγω site που βρέθηκαν και τα 1700 ονομάτα των “οπαδών της Χ.Α”, στοιχεία υπαρκτών προσώπων και που αποκοπούν.
-Και κάτι εξαιρετικά σοβαρό. Όλοι αυτοί που παρελαύνουν στη λίστα-μαμούθ φέρεται να οφείλουν συνολικά δισεκατομμύρια ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο. Τα ποσά αυτά είναι αληθή; Από πότε χρονολογούνται; Έχουν κάποια από αυτά τα ιλιγγιώδη ποσά ξεχρεωθεί, διακανονισθεί, πληρωθεί; Γιατί εάν τα σουμάρουμε πιθανόν να ξεχρεώνουμε με την πληρωμή τους, ένα μέρος του δημόσιου χρέους της χώρας. Είναι ενήμερες οι οικονομικές υπηρεσίες της χώρας; Του Κράτους που λέγεται Κράτος; Υπάρχουν συλλήψεις για όλους αυτούς που οφείλουν σοβαρά μεγάλα ποσά; Έχουν ενημερωθεί οι εισαγγελικές αρχές;
Τα ποσά όπως βλέπετε είναι τεράστια. Και για το λόγο αυτό θα πρέπει να δώσει λόγο του υπουργείο Οικονομικών του κυρίου  Χαρδούβελη.
Βλέποντας τη λίστα διαπιστώνουμε τα εξής:
Την ύπαρξη ονοματεπώνυμων που προσιδιάζουν με τα στοιχεία
 -πρωθυπουργού της χώρας
-συμβούλου πρωθυπουργού της χώρας
-τηλεοπτικού αστέρα πρώτου μεγέθους
-επιχειρηματία που πήγε φυλακή για μεγάλο πολιτικό θρίλερ που απασχόλησε την Ελλάδα
-παλιού μπασκετμπολίστα του οποίου το όνομα συνδυάστηκε με εμπορία όπλων
 -μεγάλου έλληνα τραγουδιστή
-νονού του υποκόσμου που συνελήφθη πρόσφατα και συσχετίζεται με κύκλωμα παραδικαστικού παρακράτους
-αρχηγού πολιτικού κόμματος
-γνωστού εφοπλιστή
-επιχειρηματία που μπαινοβγαίνει στη φυλακή για χρέη
-εκδότη που μπαινοβγαίνει στη φυλακή για χρέη
 ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”http://ixnos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...