Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

ΠΑΡΤΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ... ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ...!!


Το ιφτάρ όπως φαίνεται στις φωτογραφίες έγινε μέσα στον χώρο του δημοτικού σχολείο στο Μεγάλο Δέρειο Έβρου. Λέτε να πήραν άδεια από την Διεύθυνση Μειονοτικών Σχολείων;


 
tourkalades-1
tourkalades-2
Εδώ βλέπουμε από κοντά την αφίσα της εκδήλωσης στην οποία φαίνεται πως εκτός από το μεγάλο Δέρειο τις επόμενες μέρες θα οργανώσουν ιφτάρ στις πόλεις Μοναστήρι, Σκόπια και Κουμάνοβο.

tourkalades-3


Οι οργανωτές του ιφτάρ μαζί με εγχώριους φορείς του τουρκισμού.

Όχι δεν είναι σχολείο στην Τουρκία, είναι το δημοτικό σχολείο όπως το κατήντησαν για τις ανάγκες της τουρκικής προπαγάνδας των εκ Τουρκίας φορέων. Μεταξύ των οποίων και το ανθελληνικό τηλεοπτικό κανάλι Tek Rumeli.
tourkalades-5
Το λάβαρο του Συλλόγου Τούρκων Ρούμελης με έμβλημα τον επιδρομέα-κατακτητή των Βαλκανίων !
tourkalades-6
Ο πρόξενος ανάμεσα στους τουρκομουφτήδες Μέτε και Σερίφ. Έχει άραγε δικαίωμα-σύμφωνα με τα tourkikanea- ο εκπρόσωπος μιας ξένης χώρας να εισέρχεται μέσα στον χώρο του σχολείου ;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...