Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

''Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΒΟEING EINAI IΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ''...


Μιλώντας στην Κρίστιαν Άμανπουρ του αμερικανικού δικτύου CNN, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, χαρακτήρισε «διεθνές έγκλημα» ...
την κατάρριψη του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών στα ανατολικά της χώρας.
Μάλιστα, συνέκρινε τη συντριβή τουBoeing 777 με την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, αλλά και τη βομβιστική επίθεση σε αεροσκάφος της PanΑm πάνω από το Λόκερμπι της Σκωτίας.
«Δε βλέπω καμία διαφορά ανάμεσα στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, τη βομβιστική επίθεση στο Λόκερμπι και την επίθεση στην πτήση MΗ17», δήλωσε ο Ποροσένκο στο αμερικανικό δίκτυο.
Εξήγησε, δε, ότι «τέτοια τρομοκρατία αποτελεί κίνδυνο για ολόκληρο τον κόσμο και τη διεθνή ασφάλεια».
Την ίδια στιγμή, πρόσθεσε ότι η Ουκρανία έχει γίνει μάρτυρας τριών διεθνών εγκλημάτων, εκ των οποίων ο τρόπος μεταχείρισης των σορών των επιβαινόντων του αεροσκάφους, τη λεηλασία των προσωπικών αντικειμένων τους, που χαρακτήρισε «βάρβαρη» και την προσπάθεια των τρομοκρατών να καταστρέψουν τα στοιχεία.
Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...