Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

Απίστευτο! Δείτε πως είναι σήμερα ο Δημήτρης Καλλιβωκάς (Photo)


Οι περισσότεροι τον θυμάστε μέσα από τη συμμετοχή του σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές. Άλλωστε, η παρουσία του ήταν έντονη μόνο στο επαγγελματικό κομμάτι γιατί στην προσωπική του ζωή ο Δημήτρης Καλλιβωκάς είχε επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γνωστός ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1930 και το 1954 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Με την αποφοίτησή του τον προσέλαβαν στο Εθνικό Θέατρο και έτσι συμμετείχε στο χορό της Ορέστειας του Αισχύλου και στο Ηρώδειο το καλοκαίρι του ίδιου έτους.


Στο Εθνικό παρέμεινε για τρία χρόνια παίζοντας αξιόλογους ρόλους. Μετά την αποχώρησή του εργάστηκε στο «Ελεύθερο Θέατρο». Πήρε μέρος σε αρκετές ταινίες μεγάλου μήκους, σε θεατρικά έργα, στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ και σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές.

Δείτε πως είναι σήμερα:Πηγή: http://dimokratiko.blogspot.com/2014/07/photo_3.html#ixzz36NWjSjHu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...