Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

ΕΝΦΙΑ: Δήθεν αντάρτικο από 27 βουλευτές της Ν.Δ.
Ανταρτικό σε τι; Στους γερμανούς προγραμματιστές του  ΤΑΧΙS; Η είσαστε παντελώς ηλίθιοι, η τρομακτικά παραπλανητές. Από ποιους εντέλλετε το σύστημα TAXIS που βγάζει την λυπητερή; Από Έλληνες ρε ξευτίλες; Από το Υπουργείο Γερμανικών διεκπεραιώσεων – εισπράξεων, και όλοι είναι δεσμευμένοι με συμβόλαιο εχεμύθειας. Ο ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ και ο κάθε Χαρδούβελης είναι απλός εντολοδόχος στην Γερμανική μπανανία.  .

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη υπέβαλλαν 27 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ που καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες τις χρεώσεις.
Οι βουλευτές ζήτησαν να γίνουν αλλαγές στον υπολογισμό στον ΕΝΦΙΑ, να υπάρξει μείωση του φόρου, να διορθωθούν τα λάθη αλλά και να αναβληθεί η καταβολή της πρώτης δόσης.


http://ixnos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...