Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

Μενεγάκη καὶ Πασχάλης πρῶτες εἰδήσεις. Γιὰ τὸ ἐξώγαμο τοῦ Μπακογιάννη …ΜΟΥΓΚΑ!!!

Για το διαζύγιο της Μενεγάκη …αναστατώθηκε το σύμπαν!!!!!!
Για το εξώγαμο του Πασχάλη … αφιερώθηκαν 80.000 τηλεοπτικές ώρες (λέμε τώρα…)
Για τις ερωτικές περιπέτειες του Μπακογιάννη …σιγή ιχθύος.
Κι επειδή η υπόθεση εμπεριέχει και μπόλικο Soros… κρατήστε τα παρακάτω για το αρχείο σας.Μενεγάκη καὶ Πασχάλης πρῶτες εἰδήσεις. Γιὰ τὸ ἐξώγαμο τοῦ Μπακογιάννη ...ΜΟΥΓΚΑ!!!1
Ο Κώστας Μπακογιάννης, γιος της Ντόρας, παντρεύτηκε την Κάλλια Καμπουρίδου, που τυγχάνει αδερφή του ΜΙΛΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗ (Dolphin Capital …Soros και τα εκατομμύρια με το τσουβάλι)
Κάποιοι είχαν κυκλοφορήσει ότι ο ίδιος ο Soros ήταν ο κουμπάρος στον γάμο του Μπακογιάννη, που έγινε επίσης με μεγάλη μυστικότητα, αλλά δεν υπάρχει σχετική πηγή.
Με την Κάλλια Καμπουρίδου ο Μπακογιάννης έκανε δύο παιδιά…
Και πριν από 7-8 μήνες κλήθηκε να αναγνωρίσει κι ένα …τρίτο παιδί,  αλλά με …άλλη γυναίκα!!!
Ποια; Την εγγονή του Γεωργίου Ράλλη.
Σπέρνει και πάει ο ασυγκράτητος Μπακογιάννης, αλλά αρνείται ότι είναι δικό του το παιδί, κάτι που θα σημάνει διατροφές και άλλα πολλά.
Η Κάλλια τα μάζεψε κι έφυγε… 
Και τώρα ο Μπακογιάννης αφιερώνει το κορμί του στην Σία Κοσσιώνη, που εργάζεται στον ΣΚΑΙ, όπως και άλλοι «φίλοι» του Soros (βλέπε Παπαχελάς, Βερέμης κλπ ΕΛΙΑΜΕΠ) .
Μενεγάκη καὶ Πασχάλης πρῶτες εἰδήσεις. Γιὰ τὸ ἐξώγαμο τοῦ Μπακογιάννη ...ΜΟΥΓΚΑ!!!2
Ο Soros εκτός από το να αγοράζει μετοχές στις περισσότερες Ελληνικές Τράπεζες, τρέχει πολλά πρότζεκτ ταυτόχρονα…
Οπότε η διαπλοκή πάει σύννεφο.
Κουμπάροι σε μπίζνες δισεκατομμυρίων που δεν τους ξέρει κανείς, σε αντίθεση με τους «κουμπάρους» της κυβερνήσεως Καραμανλή, που τους έκαναν βούκινο.
Διαβάστε κατατοπιστικά άρθρα από το ANTINEWS και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Διαβάστε και στο άρθρο από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, πως τοποθετούν τους δικούς τους επικεφαλής θεσμών, ώστε μετά να κάνουν μπίζνες μεγάλες με τους συνεταίρους τους ….«τυχαία» .και …«συμπτωματικά».
Εδώ: dropbox Κούβελος
Οι κατάλληλοι άνθρωποι στις …κατάλληλες θέσεις και με τα δικά μας ματωμένα ευρώ, όλα δουλεύουν ρολόι, για τα λαγωνικά του Σιωνισμού.Μενεγάκη καὶ Πασχάλης πρῶτες εἰδήσεις. Γιὰ τὸ ἐξώγαμο τοῦ Μπακογιάννη ...ΜΟΥΓΚΑ!!!3
Ο «επενδυτής» Soros ήταν πίσω από την επικοινωνιακή επίθεση που μας κόστισε ως οικονομία πάνω από 20 ΔΙΣ ευρώ, ώστε να έρθει να μας «σώσει» το ΔΝΤ. 
Ο ίδιος «άνθρωπος» στοιχημάτιζε στην χρεωκοπία της Ελλάδας  για να πανικοβάλλει όσους κατείχαν Ελληνικά Ομόλογα.
Μενεγάκη καὶ Πασχάλης πρῶτες εἰδήσεις. Γιὰ τὸ ἐξώγαμο τοῦ Μπακογιάννη ...ΜΟΥΓΚΑ!!!4
Οι αιμοσταγείς εχθροί μας είναι όλοι φίλοι και κουμπάροι αυτών που μας κυβερνούν…Οπότε μπορείτε να καταλάβετε για ποιους δουλεύουν όλοι αυτοί που τιμούμε με την ψήφο μας.

2 σχόλια:

  1. Πολλή μπόχα.
    Να δουμε πότε θα καθαρίσει η κόπρος τού Αυγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την κοπέλα την απέλυσαν πρόσφατα, δούλευε στα γραφεία της ΝΔ στην Συγγρού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...