Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

Μια ζωή στο....κέρδος το μυαλό σου ρε Κυρτσο. .
Μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη, ο ευρωβολευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος βγήκε με δικό του μανιφέστο για την «ανασύνταξη της ευρύτερης Κεντροδεξιάς», όπως χαρακτηριστικά λέει.

Ο κ. Κύρτσος εκτιμά ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες, «εφ' όσον οι προσπάθειες που έγιναν για να δημιουργηθούν ισχυρά κόμματα στα δεξιά της Ν.Δ. φαίνεται ότι οδηγούνται σε αποτυχία», επισημαίνοντας αυτό που πράγματι δίνει σήμερα στον Αντώνη Σαμαρά μία σχετική θέση ισχύος στις εξελίξεις.

Δίνει μάλιστα συμβουλές στους ενδιαφερομένους να συμμετάσχουν σε αυτή την ιστορία, όπως να κινηθούν προσεκτικά και με έναν τρόπο που δεν θα τους αποξενώσει από το μεγαλύτερο μέρος του εκλογικού τους ακροατηρίου (με άλλα λόγια μην επιστρέψει μόνο ο Γιώργος Καρατζαφέρης και δεν φέρει μαζί του το 2,7% των ευρωεκλογών, εάν υποτεθεί πως αυτό είναι δυνατό έτσι κι αλλιώς).
Όταν όμως πήρε το πολύ χοντρό πακέτο από τον αρχιμαλάκα χοντρό για να το παίξει …του κόμματος, με παταγώδη αποτυχία, αφού δεν είναι και τόσο μαλάκες οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ, άλλα έλεγε η κουφαλίτσα. Λογικά πρέπει να είναι η ποιο ακριβοπληρωμένη προσωρινή μεταγραφή, αφού βάσει υπολογισμών κάθε λέξη που εκστόμισε για τον ΛΑΟΣ πρέπει να κόστισε τουλάχιστον ..πενηντάρικο.  . 

Υποστηρίζει, δε, ότι όλοι θα βγουν κερδισμένοι από αυτή την ιστορία: «Θα ενισχυθεί η συγκριτική θέση της Ν.Δ., θα αποκτήσουν ξανά πολιτικό ρόλο στελέχη που διολισθαίνουν στο πολιτικό περιθώριο και θα περιοριστεί η μετακίνηση απογοητευμένων ψηφοφόρων της Κεντροδεξιάς προς τη Χρυσή Αυγή». Όσο για τη χώρα...ας πάει και το παλιάμπελο.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...