Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

Δικαστική απόφαση ανατρέπει τα σχέδια του…νεόπτωχου Πετράν: “ο Κωστόπουλος δεν είναι πια φτωχός” – Επανέρχονται οι απλήρωτοι της ΙΜΑΚΟ στις διεκδικήσεις των δεδουλευμένων τους

kostopoulos-malakas[3]

Ανακοπή της πτώχευσης του Πέτρου Κωστόπουλου αποφάσισε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά, κρίνοντας πως ο γνωστός εκδότης δεν είναι πια πτωχός. Όπως… αναφέρει το gossiptv.gr το προηγούμενο καλοκαίρι ξαφνικά δημοσιεύθηκε στον Πειραιά η με αρ. 3243/2013 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου που κήρυσσε πτωχό τον κ. Πέτρο Κωστόπουλο. Η απόφαση προκάλεσε εντύπωση τόσο γιατί ο κ. Κωστόπουλος είχε πτωχεύσει πολύ δε περισσότερο γιατί είχε πτωχεύσει στον Πειραιά.
Άμεσα οι πρώην εργαζόμενοι της ΙΜΑΚΟ, οι οποίοι έχουν προσφύγει στα δικαστήρια της Αθήνας για να διεκδικήσουν και από τον κ. Κωστόπουλο – πέρα από την πτωχή ΙΜΑΚΟ – τις δεδουλευμένες τους αποδοχές αλλά και τις αποζημιώσεις λόγω της καταγγελίας της σύμβασης εργασίας τους, άσκησαν ανακοπή κατά της απόφασης αυτής ζητώντας να ακυρωθεί καθόσον, από στοιχεία που συνέλεξαν, αποδείκνυαν ότι ο κ. Κωστόπουλος δεν θα έπρεπε να κηρυχτεί πτωχός και μάλιστα στον Πειραιά.
Την 1η Αυγούστου 2014 δημοσιεύθηκε η με αρ. 3604/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, η οποία έκανε δεκτή την αίτηση για ανακοπή της απόφασης των πρώην εργαζομένων της ΙΜΑΚΟ.
Το Δικαστήριο μεταξύ άλλων δέχθηκε ότι ο κ. Κωστόπουλος δεν είχε ποτέ την κατοικία του στον Πειραιά, ούτε βέβαια και άσκησε ποτέ δραστηριότητα στον Πειραιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...