Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΠΟΥΤΑΡH ΣΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!Τις «ευλογίες» του, αν και δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητά του, έδωσε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος για τη δημιουργία κατεύθυνσης Μουσουλμανικών Σπουδών στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ.

Δυστυχώς είναι γενικό το κακό! Όταν στο κανάλι της Βουλής μεταδίδετε τούρκικο ντοκιμαντέρ με παιδάκια δημοτικού που λένε πόσο περήφανα είναι που είναι Τούρκοι και πως παραδίδουν τον εαυτό τους στην Τουρκία, ω! Αττατούρκ, τι άλλο περιμένετε από τους Λοβέρδους της δυστυχίας μας και του κλεφτοπασόκ που ρήμαξε την χώρα… 
Στη χθεσινή συνάντησή του στην Αθήνα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο υπουργός είπε ότι «στεκόμαστε δίπλα στην προσπάθεια αυτήν, που με την ψήφιση από τη Βουλή του νόμου περί θρησκευτικών κοινοτήτων ολοκληρώνει τη δικαιοκρατική κατάσταση σχετικά με τη θρησκευτική ελευθερία». Το θέμα έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμου, ωστόσο, όπως υποστήριξε ο κ. Λοβέρδος, «το επιδοκίμασαν οι τέσσερις μητροπολίτες της Θράκης, το επιδοκιμάζουμε και εμείς». Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος, εκφράζοντας τη στήριξή του στο εγχείρημα της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.
Υ.Γ. Λεω κλεφτοπασόκ και όχι άλλο κόμμα γιατί ο λύκος κι αν εγέρασε, μηδέ την τρίχα άλλαξε, μηδέ την κεφαλή του…


http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...