Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ...!!! ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ...!!! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΒΙΑΣΕΙ 6ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ...!!! ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...!!!


Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε εχθές το μεσημέρι η καταγγελία αναγνώστη του Piraeuspress.gr, σύμφωνα με την οποία ένα ανήλικο αγοράκι, έξι ετών, παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού ενός αλλοδαπού άνδρα στο Κερατσίνι.

Σας παραθέτουμε αυτούσια την καταγγελία:

"Κερατσίνι Πακιστανός πήγε να βιάσει 6 χρονών αγοράκι τώρα βρίσκεται στο τμήμα Κερατσινίου ο πατέρας του παιδιού τον έκανε τούμπανο"

Κατόπιν επικοινωνίας με το Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής επιβεβαιώσαμε το περιστατικό.

Σύμφωνα με στοιχεία, αυτή την ώρα ο πατέρας του ανήλικου αγοριού καθώς και ο Πακιστανός άνδρας βρίσκονται στην ΓΑΔΑ όπου διενεργείται προανάκριση. 
Piraeuspress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...