Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Η μαζική υπνωση αρχίζει σε νηπιακή ηλικία


Έχετε αναρωτηθεί γιατι δεν ακούμε ούτε μια λέξη για την Αλκαιντα τον τελευταίο καιρό; Δεν ήταν αυτη η επικίνδυνη τρομοκρατική μουσουλμανική οργάνωση που συνεχώς τα παπαγαλάκια μας επρηζαν τόσα χρονια;
Δεν ήταν οι ρασοφόροι γενιοφοροι Αλκαντιανοι τρομοκράτες; Δεν διασκορπισαν τον τρόμο στις ευρωπαϊκές πρωτευουσες τις Αγγλίας και Ισπανίας; Σε άλλες χώρες της ΕΕ όταν άρχισαν οι δημοκρατικοι προστάτες του κοπαδιού τον πόλεμο στο Ιράκ έκλειναν αεροδρόμια τούνελ και δημόσια κτίρια, γιατι δεχόμασταν επίθεση απο την Αλκαιντα. Τόσο μαζικό τρόμο δεν είχαν ξανά σκορπίσει ποτε οι προστάτες τις τελευταίες δεκαετίες. Έψαχναν να βρουν τα χημικά που δεν βρέθηκαν γιατι δεν υπήρχαν. Η Αλκαιντα χρηματοδοτουμενη απο τον προστάτη στο ρόλο του εχθρού έχασε την σημασία της μεταλλάχθηκε σε Ίσις.
Οι πολίτες στην ΕΕ αντιδρούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα των σοφών της σιων. Το ματριξ δεν λέει να αλλάξει το προγράμμα του, το επίπεδο και η εξέλιξη του παραμένει το ίδιο.

Βέβαια οι ενήλικες ειναι υπεύθυνοι για το κουτόχορτο που οι ίδιοι θέλουν να μασάνε, τα παιδάκια όμως δέχονται επίθεση απο τον οχτρο που πλάθει συνεχώς την συνείδηση τους.
Στην χώρα του μεγάλου ονείρου εμφανίστηκαν εικόνες μπογιατισματος για παιδάκια οπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Η εγκληματοποιηση των κακών μουσουλμάνων που σταυρώνουν χριστιανούς και αλλους ειναι η μόδα! Πρόσεξε την εγκληματική τακτική του διαχωρισμού των πιστών όλων των παρατάξεων. Πίσω τους η σιωνιστική καραμέλα ούζου για το μίσος και το θανατο της ζωής. Ακούσες κανένα Ισραήλ να διαμαρτύρεται; Ολα προχωρούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα.
Ο οχτρος βρίσκει τόπο και τροπο για να μολύνει την θεϊκή υπόσταση των παιδιών, εκεί αλλα και σε εμάς. Τα ματια σας δεκατέσσερα, προσεχτε τα παιδάκια και την βρωμερη τακτική του προστάτη. Ετοιμαστείτε για αυτά που έρχονται αλλα μη φοβάστε. Ολα αυτά γίνονται για τον φορτίσμο του φόβου σας και την δημιουργία της σιων.
Ο ΚΟΡΑΞ


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...