Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΚ!! Ο Βουλευτής !! του Κ.Κ.Ε Νίκος Καραθανασόπουλος: "Λίγους σφάξαμε ! Έρχεται ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο " !!! Ένας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ παρακαλώ;;


Τα ΚΚΕδια, ονειρεύονται νέο ΚΑΤΙΝ!(ΦΩΤΟ)
Με το όνειρο θα μείνουν.... Οι Έλληνες ξύπνησαν και δεν τρώνε κουτόχορτο. Τα εμφυλοπολεμικα ένστικτα του αποκάλυψε στην διάρκεια της συνεδρίασης του περιφερειακου συμβουλίου, ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε Νίκος Καραθανασοπουλος.Απευθυνόμενος στο σώμα δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην διαδικασία της ψηφοφορίας διότι.. ενοχλείται από την παρουσία της Χρυσης Αυγής, την οποία χαρακτήρισε "εγκληματική οργάνωση" Η αντίδραση του επικεφαλής της Ελληνικής Αύγης Χρίστου Ρήγα ήταν ακαριαία:..


"Προσβάλλετε το 10% του ελληνικού λάου και τον δημοκρατικό τρόπο της προτίμησης που έδειξε στης πρόσφατες εκλογές στην Χρυσή Αυγή. Άλλα δεν περιμέναμε δημοκρατική ευαισθησία από ένα κόμμα που έχει ξεχάσει τι έκανε στο Μελιγαλά.

"Ομολογουμένως το θράσος που επέδειξε στην συνεχεία ο Κυρ. Καραθανασοπουλος προκάλεσε ανατριχίλα στους παριστάμενους ειπε με απιστευτη κυνικότητα "Λίγους σφάξαμε ! Έρχεται ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο ".

Ώστε έτσι κ. Καραθανασοπουλε ; Για σας οι εθνικιστές και οι πατριώτες είναι ζαρζαβατικά και τα τρώτε αμάσητα ; Προσέξτε μην πνιγεί. Όμως δεν μας εκπλήσσει η πολιτική σας αναίδεια. Ο ελληνικός λαός έχει κατατάξει το Κ.Κ.Ε επί δεκαετίες στη θέση του ουραγού και της απομόνωσης .

Ως επαγγελματίες δωσίλογοι που είστε έχετε απορριφθεί απο την συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Η Χρυσή Αυγή και η Ελληνική Αύγη τρέφονται και δυναμώνουν καθημερινά, όσο εσείς αναδεικνύεται τα κόμπλεξ και την μισαλλοδοξία σας. Αν μη τι άλλο σας ευχαριστούμε , άλλα και σας λυπόμαστε ...

Ελληνική Αυγή Δυτικής Ελλάδος
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...