Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – «Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ISIL»


ΙΡΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «Η ΙΔΙΑ Η ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ «ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΡΕΥΜΑ» ΤΟΥ ISIL ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ…
Ένας Ιρανός στρατιωτικός αξιωματούχος αποκαλύπτει πως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δημιουργήσει την τρομοκρατική ομάδα ISIL takfiri, με στόχο να σπείρουν τη διχόνοια στη Μέση Ανατολή.

Συγκεκριμένα, ο διοικητής της ιρανικής εθελοντικής δύναμης Basij, Mohammad Reza Naqdi ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Λευκός Οίκος είναι η έδρα του ISIL. Η ίδια η Ουάσιγκτον δημιούργησε το «καρκινικό όγκο και δόλια ρεύμα» του ISIL στην περιοχή».Και συνέχισε: «Ο πρώτος στόχος των Ηνωμένων Πολιτειών για τη δημιουργία αυτής της εγκληματικής ομάδας είναι να απεικονίσει μια διαστρεβλωμένη εικόνα του Ισλάμ. Και αυτό έχει επιτευχθεί ήδη μέσα από τη διάπραξη απάνθρωπων και άγριων εγκλημάτων και της δημοσίευσή τους από τα μέσα ενημέρωσης. Ο δεύτερος στόχος είναι να δημιουργηθεί ρήγμα, εχθρότητα και πόλεμος μεταξύ των σιιτών και σουνιτών».

Ο Naqdi στο τέλος κάλεσε όλους τους μουσουλμάνους να διατηρήσουν την ενότητά τους και να αποφευχθούν προβλήματα που τροφοδοτούν τις θρησκευτικές συγκρούσεις.
Οι τρομοκράτες του ISIL ελέγχουν μεγάλα τμήματα της ανατολικής και βόρεια της Συρίας. Η ISIL έστειλε επίσης takfiri μαχητές της στο Ιράκ, τον Ιούνιο, όπου προχώρησαν στην κατάσχεση μεγάλων εκτάσεων γης στα όρια μεταξύ της Συρίας και του Ιράκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...